Kusura bakma Türknet, Hep aynı yalan dolan!!! Pendik Fevzi Çakmak Mh. 2022 yılından gigafiber tabim var. O yıl sonunda planlamadan arandım, mahalle veya sokakta gerekirse daha fazla talep toplayabileceğimi söyledim. Gerekli olmadığını 2023 sonuna kadar kesin gelecek dediler. Çamçeşme de bazı sokaklarda gigafiber var aynı sokağın 2 bina ötesinde hizmet yok. Saçma sapan bir çalışma sistemleri var. O zamanlar sadece ADSL vardı bölgede Türk Telekom komple VDSL'e geçirdi bölgeyi. Türknet mi? o uykuda :)) Bence kimse fazla umutlanmasın. Türknet bu çalışma sistemiyle genele yayılamaz. Bir umut gene Türk Telekom çekerse sokaklara belki gelir fiber. Ben çoktan Türknetten umudu kestim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyStyL -- 21 Haziran 2024; 20:25:17 > |
Türknet Gigafiber Pendik'te (43. sayfa)
-
-
Merhaba, açık adresinizi, iletişim bilgilerinizi dm üzerinden bana iletebilir misiniz? -
@TurkNetDestek Fevzi Çakmak mahallesine ne zaman başlanır?
-
Net bir tarih ne yazık ki veremiyorum ama adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 26 Haziran 2024; 16:3:7 > -
Yüksek ihtimalle 2 yıla getirmeyi denerler, 3 yıla gelir, 3 yıla da bağlanır. Toplam bir 6 yıl sürer bu heriflerin yaptıkları iş. Biri ile görüştüm, 2 yıl önce kutu bıraktıkları binaya daha yeni gelip bağladılar.
-
Kimle görüştünüz lütfen söyleyin ben de görüşeyim kavakpınardayım mahallenin çoğunda gigafiber var bizim sokakta çalışma dahi yapmadılar. Ben de gigafibere geçmek istiyorum bıktım sürekli kopan internetten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok affedersiniz, biriyle görüştüm derken bir arkadaşla görüşmüştüm onun evine bağladılar 2 yılın sonunda bugün. Onu da zaten bağladıklarına bin şahit isterler. 2 3 saattir bağlanan interneti kullanıma açmaya çalışıyor, talep bıraktı kimse geri dönüş sağlamadı. Ne kadar kötü bir firma bu ya Kahkaha tufanı resmen.
-
Sevgili türknet neredeyse 2024 yılında kavakpınarda hiç çalışma yapılmadı kalan sokaklara gigafiber gelmeyecek mi gelecekse ne zaman gelecek?
Merhabalar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber'e kavuşmanız dileğiyle.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Merhaba,
Hale gelmedimi hocam sizin oralara.
-
Yok nerdeee
@TurkNetDestek Pendik Güllübağlar Mahallesi için hala bir çalışma yok mu ? Kaç sene geçti kaç kişiye başvuru yaptırıdım daha ne yapayim.
-
Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez. bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Pendik’te aktif bir çalışma var mı arkadaşlar, yerinde sayıyor gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sekiz yıllık TürkNet kullanıcısıyım. Fevzi Çakmak'ta 2022-2023'te gelecek hizmet 2024'te bitecek; çalışma yok. GigaFiber gelecek diye çevremdeki insanları TürkNet’te tuttum, destek olalım, adamlar yatırım yapıyor diyerek. Bugün ne fiyat avantajı kaldı ne de hizmet kalitesi arttı. On iki aylık peşin ödemiştim. Biter bitmez taşıyacağım.
-
Pendik Gülübağlara bir çivi çakılmadı hocam biginize.
-
Bizi de kandırdılar kavakpınarda çivi çakılmadı son 1 yıldır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X