Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
17
Favori
35.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kavakapınar'ın belli kısımları yapıldı kaldı biz kavakpınar'ın şanslı tarafındayız gigafiber kullanan.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Hocam yapıldı ama belli sokaklara hiç girilmedi siz şanslısınız. Umarım kalanlar yapılır yapılırsa türknete geçerim yoksa geçmem.
  • fox-03-34 kullanıcısına yanıt

Fevzi çakmak için beklemeyelim o zaman havaalanı, gebze hastaneler vsvs pendik te heryerinde gigafiber olmayacakta nerde olacak anlam veremiyorum türknet politikalarını gözden geçirmeli

• Kavakpınar dere sokak ve Büryan sokakta fiber çalışması vardı. Sordum başka nereyi yapacaksınız diye ama sadece burayı yapacağız dediler. Umarım kavakpınarın tamamına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjersin07 -- 19 Eylül 2024; 16:56:59 >
  • Türknet Gigafiber Pendik'te

sorgulamada 1000 mbps çıkıyor fakat ne bir kutu var ne bir kablo yanlışlık mı var yoksa yakında mı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ranthwell

Türknet Gigafiber Pendik'te

sorgulamada 1000 mbps çıkıyor fakat ne bir kutu var ne bir kablo yanlışlık mı var yoksa yakında mı geliyor

konum neresi?

• MyStyL M kullanıcısına yanıt

kavakpınar abdi ipekçi caddesi

• ranthwell R kullanıcısına yanıt
    Hocam belki çalışma yapılmıştır hangi sokak? Ben ören sokaktayım kavakpınarda ne çalışma ne kablo var altyapı da yok görünüyor. İnşallah gelir size
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt

cadde üzerindeyim inşallah gelir bekliyorum çalışma görmedim ama

• ranthwell R kullanıcısına yanıt
    Valla biz de bekliyoruz heryere yazdık çare bulamadık. Hayırlısı beklemeye devam.

Ben beklemekten sıkıldım, Comnet'e geçtim. Sizlere sabır diliyorum.

• efkan_37 E kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, fiyat avantajı da kalmadı. Ben Comnet'e geçtim, memnunum. Aynı hat değerlerinden, CRC hatalarımdan da kurtuldum. Ne zaman fiber getirirler, fiyat avantajı da olursa o zaman düşünürüz.

Hocam merhaba,

Turknet'te arkadaşım var. Bu senin başvuruların var, Kavakpınar'da her yere çekildi, bir tek bizim sokağa çekilmedi diye. Onlar sizin sokakla ilgilenecekler.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun çok güzel haber inşallah bekliyorum. Daha detaylı bilgin varsa mesaj atarsan mutlu olurum.
  • Pendik Fevzi Çakmak mahallesine de gönderin ya şu 1000mps yi

Aga senin şansını seveyim ya :D

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Sorma, geçen hafta Gigafiber kutusu geldi. Şu an 100 Mbit gösteriyor, ancak henüz aktif olmadı. Comnet'e T.H.H başvurdum, firmadan savunma bekleniyor.

Gigafiber Fevzi Çakmak mahallesine hangi sokakta? Erzincan caddesi kablolama resimlerini gördüm fakat aktif olarak kullanan var mı?

• MyStyL M kullanıcısına yanıt

T.T. saha dolabına giden fiberlerin geçtiği yeri kazıp, dışarıdan binadan binaya kablo çekiyorlar. Marmara Caddesi istikametinde, Buğday Sokak ve Ayçiçek Sokak üzerindeki binalara kablo çekilmiş. Yukarıdaki Yakup Ağa Sokak istikametinde devam ediyorlar. Hızlı ilerliyorlar. Bir haftada kablo ve kutu takıldı. TurkNet’e destek kaydı ile sorduğumda, altyapı süreçlerinin başladığı, ancak henüz tamamlanmadığı cevabını aldım.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.