Ben talep atamıyorum artık :) Zaten bir talep var diyor. Çevremede her dakika attırmaya çalışıyorum |
Türknet Gigafiber Pendik'te (41. sayfa)
-
-
Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil ederek çalışmalara başlanılacaktır -
GigaFiber gelen 2 mahallenin tam sınırındayım, ben o mahallelerin içerisinde olmadığım için 3 4 yıl daha nazını çekeceğim bizim TurkNet'in :D Tez zamanda şu Telekom fiber çekse de daha fazla ödeyip şunlardan kurtulsam.
-
Merhaba, GigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Proje ekibimiz genel olarak bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre proje bölgelerini belirliyor. GigaFiber altyapımızın olduğu mahalleye yakın olmanız ilerleyen zamanlarda olumlu sonuçlar verecektir. -
ah be turknetim senden evvel tt geldi. seni çok bekledim ama gelmedin :( umarım gelirsin de sana geçerim tam f/p internet tarifeniz var
-
Merhaba Enes Bey, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Kendi altyapımız üzerinden 1000 Mbps' te kadar Gigafiber hizmeti verebiliyoruz. Ortak altyapı üzerinden ise 100 Mbps' te kadar hizmet veriyoruz ve paket ücreti 399.90 TL' dir.
-
Sayın türknet kavakpınar mahallesinde çalışmalar durdu mu? 2 yıl önce başladı çalışmalar çoğu yer yapıldı ama bizim sokakta hiç bir işlem yapılmadı hala bekliyorum gigafibere geçmeyi gelse direk geçeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, planlama ya da çalışma yapılan bölgelerin bilgisi bize verilmediği için bu konuda bilgi veremiyorum ama konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz? -
Tmm gönderiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesajınız üzerinden dönüş yaptım -
Durdu hocam seçimden önce sorduğumda binalardan kablo çekilmesinden rahatsız olan vatandaşlar şikayetçi olduğu için Pendik belediyesi projeyi durdurmuş. Hem muhtardan hem de mahalledeki son işlerini halleden türknet çalışanlarının söylediği bu şekildeydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Unutun gitsin. TT bunlardan iyi en azından o konuda, altyapı döşemiş. Bunlara kalsa 3-4 yılı daha var Ben sizin yerinizde olsam beklemez TT geçerdim, hatta olsa Superonline anında damlardım.
-
Galiba unutacağız kutu takılıp kablo çekileli 2 ayı geçecek neredeyse hiç ses seda yok. Turk telekoma geçmeyi düşünüyorum bende
-
Gördüğüm kadarıyla Pendik ilçesinde altyapı yayılımı çok çok yavaş ilerliyor:/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize konuyu ileteceğiz. -
Merhaba, talep yoğunluğuna ve altyapı uygunluğuna göre proje ekiplerimiz çalışmaya başlıyorlar. GigaFiber talebinizi bağlantısı üzerinden proje ekiplerimize iletebilirsiniz.
-
yanımdaki binada gigafiber varken bende yok çok enteresan şekilde ilerliyor çalışmalar
-
Varsa Turk Telekom geçin hocam, TurkNet bu işi yapamayacak belli. Becereksiz, berbat bir çalışma ile ilerleniyor.
-
talep bırakalı yıllar oldu bekliyoruz öyle :) mahallemize kadar geldi ama çok yavaş ilerliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X