Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
19
Favori
36.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, PM üzerinden adres bilginizi paylaşabilirseniz proje ekibimize bilgi vermek isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden ulaştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden de belirttiğim gibi destek kaydınızı oluşturarak proje ekibimize ilettim. 2-3 hafta içerisinde PM üzerinden tekrar yazarsanız kontrol ederek bilgi verebilirim.

Daha öncede bilgi ilettim. Etrafımdaki binalarda gigafiber görünüyor bizim binada yok talep bırakanlara sonra gidiyor sanırım :)

• hakan_urhan_42 H kullanıcısına yanıt
    Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır. Güncel bilgi almak için proje ekiplerimizle iletişime geçtim. 2-3 hafta içerisinde PM tekrar yazarsanız kontrol ederek bilgi verebilirim.
  • O kadar değişik ki yıllardır talep bıraktım mahalleye geldi ama ne bizi arayan var ne bilgi veren pendikle anlaşıldı deniliyor ama bakıyorum etrafta ekip yok çalışma yok ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesmutt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlamalar mahalle kapsamında yapılıyor ve ekipler iş planlarına göre sırasıyla çalışma yapıyorlar. Sizin mahallenizde planlama kapsamındaysa ekipler iş planlarına göre çalışma yapacaktır.
  • Sonunda bugün gelip kurulum yaptılar bende yüksek hızlı internete kavuştum teşekkürler 😀

Türknet Gigafiber Pendik'te

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hangi sokak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt

Güzelyalı mah. Narman Sokak

Hayırlı olsun hocam

Keyifli kullanımlar dileriz

Merhaba, bu aşamalar ne kadar sürdü acaba. bizim binaya da kutuyu bağladılar cumartesi günü.

Türknet Gigafiber Pendik'te
  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Yer neresi hocam? Kavakpınar ören sokak bir türlü gelmedi.

Avrupa yakası hocam, beyoğlu. Kutu binaya bağlandıktan sonra ne kadar sürede aktif oluyor onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 3 Haziran 2024; 16:35:36 >
  • Maltepeliler olarak gelse de rahat etsek diye bekliyoruz.

• monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ülkemizin tüm bölgelerine GigaFiber getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. planlı bir çalışma olduğu için net bir tarih ve yer bilgisi şuan veremiyoruz. Fakat dilerseniz ara arahttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama adresinden kontrol edebilirsiniz.
    Sayın yetkili kavakpınar mahallesinde gigafiber geleli 2 yıl oldu ancak bazı sokaklarda inatla çalışma yapmıyor sebebi nedir? Bir mahallede tüm sokakların yapılması gerekmiyor mu?

Merhabalar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama

bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber'e kavuşmanız dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.