Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
18
Favori
36.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıkıntı yok gelir gelir , gigafiber ayrı bir keyif 140 tl ye :D

• gurcelik kullanıcısına yanıt
    Artık 140 değil zam geliyor şubatta ama gigafiber gelsin 239 da veririm yeter ki gelsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berkaykck kullanıcısına yanıt

bana hazirana kadar zam yapılmadı

• gurcelik kullanıcısına yanıt
    Kampanya döneminde üye olmuşsunuzdur, olan biz eski üyelere oldu... 😅

Merhaba, mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göz önüne alınarak bir fiyat güncellemesi yapmamız gerekti. Tüm TurkNet’lilerin bildiği gibi biz gerekmedikçe fiyat değişikliği yapmıyoruz. Türkiye’de pek çok ilke imza atan bir operatör olarak, tüm kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz. Sabit fiyat sözünü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Zamla ilgili bir sıkıntım yok aldığım hizmetten memnunum ama keşke sokağımla ilgili ne zaman gigafiber çalışması başlayacağına dair bilgi alabilsem 😬

GigaFiber planlamaları talepler ve bölgenin altyapı durumuna göre belirlenmektedir. Bölgenizin planlamaya alınması durumunda size bilgi verilecektir.
    Bir mahalle planlamaya alındığında bütün sokaklar planlamaya alınmıyor mu zaten?

Evet, çalışmalar mahalle genelinde yapılmaktadır.
  • Çamçeşme mah. Kemalpaşa cad. Yogun şekilde turknet gigafiber aktif etmeye başladı bizim binayada gigafiber kablosu çekildi iş güzar komşumuz kabloyu kesmiş show habere çıkıcaz az kaldı komşuyla vs diye:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nks0urce N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizde aktif aboneliğiniz varsa oim üzerinden kayıt açarak durumu iletebilirsiniz. Ekiplerimiz size dönüş sağlayacaktır.

Özel msj ile durumu anlattım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nks0urce N kullanıcısına yanıt
    Kontrol ederek bilgi verecğim
  • @TurkNetDestek Pendik Fevzi Çakmak Mahallesinde Gigafiber için bir çalışma var mı? Bir sene önce mahallenin planlamada olduğu söylendi fakat hiçbir ilerleme yok sanırım?

• MyStyL M kullanıcısına yanıt

Evet,Çamçeşmenin hepsine altyapıyı götürdüler,bizim mahalleye hala uğramadılar. Bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exselad -- 24 Ocak 2023; 20:5:37 >
  • Pendik velibaba ile ilgili bir gelişme varmı acaba arkadaşlar fiber gelecek mi.
    @TurkNetDestek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar en son çalışma olarak Tepebaşı caminin altında bugün gördüm. Kalın fiber kablo döşeniyor sanırım. Yavaş yavaş kavakpınar da da hizmete başlayacaklar diye düşünüyorum..

• Bir çok yere kazı yaptılar kavakpınarda kabloları aktarmak için. 1 ayı geçti bu çalışmalar yapılalı. Hala bir gelişme yok. Sürekli tepebaşı civarında geziyorlar zaten. Bakalım ne kadar sürecek.

• Kavakpınarın da küçük bir bölümüne kazı yaptılar çoğunluğunda hâlâ hiçbir gelişme yok

• MyStyL M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler doğrultusunda ekiplerimiz her bölge için planlama yapmaktadır. Çalışmalar mahalle genelinde yapılıyor, altyapı işlemleri sonrası kutulama ve aktivasyon verilmektedir. planlı bölgeler liste iş akışı bizde bulunmadığı için net tarih iletemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.