|
Türknet Gigafiber Pendik'te (22. sayfa)
-
-
Merhaba, çamçeşme mah. cengizhan sokakta oturuyorum apartmanın dışındaki kutuya fiber kablosu geldi apartman içerisinde de turkcell super online tarafından fiber kutusu var sizin kutunuzun apartmanda olması için ne yapmak gerekiyor?
-
Merhaba, sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
-
Binadaki tüm komşuların evine gidip gigafiber istiyorum diye hepsine turknet sitesinden kayıt yaptırdım mahalledeki eş doş hepsini kimi gördüysem turknetin sitesinden gigafiber istiyorum diye kayıt yaptırdım sonuç mahalle olarak gigafiber aktifleşti bende ön yargılıydım turknet konusunda geç geliyor diye ama sanırım belirli sayı üzerine çıkınca işlemler aşırı hızlanıyor forumdaki turknetdestekte yardımcı oldu çok hakkını yiyemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nks0urce -- 25 Ocak 2023; 23:41:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi semt hocam ?
-
Pendik / çamçeşme mah.
Hayırlı olsun hocam,keyifli kullanımlar
-
Merhaba, şimdiden keyifli kullanımlar dilerim -
güzel yanları eve kadar fiber kablo döşeyip kaliteli bi modem veriyorlar..220mbit indirme ve yükleme hızı 3ms ping (yurtiçi değerler) fiyat 140 lira vs..fakat fiyatı 140 liradan 230 liraya çıkınca 2 hafta bile kullanmadan iptal etmek zorunda kaldım..sonrasında yaptığım alt yapı sorgulamasında yarı fiyatına Türk Telekomun 71mbit e kadar vdsl alt yapısı olduğunu görünce 140 liraya ikinci el bi Airties 5650 ve alıp kullanmaya başladım..hız ve kalite olarak TürkNet daha iyi ama sadece internette sörf yaptığım için aradaki farkı vermeye değmez..indirme yükleme vs.. yapıyorsanız ve ping değerleri de sizin için önemliyse o zaman bütçeniz de uygunsa TürkNet daha avantajlı olabilir
Bugün Türk Telekom ekipleri evimin önündeki menholde çalışma yapıyorlardı, acaba Türknet ile bir alakası var mı yoksa Telekom da mı fiber çekme kararı aldı? Umarım Türknettir 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, GigaFiber için kendi ekiplerimiz çalışma yapmaktadır. -
Merhaba,
Çınardere Mah. Beyaz Ev Sokak da proje bölgesine dahil midir.
-
Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
-
Keyifli kullanımlar dilerim -
Kavakpınar için hâlâ link atıyorlar hiçbir bilgi vermiyorlar cart curt biz 3 5 ay daha bekleriz gibi
Kavakpınar mah için mevcutta gigafiber kablo çekilen binalara fiber ana kablo çekilmeye başladı ve dış cephe kutuları konmaya başladı konuştuğum kişi 3 hafta içinde aktif olur dedi.
-
Sizin adınıza güzel ama hâlâ mahallenin büyük bölümünde hiçbir çalışma yok
Evet hocam malum tepebaşı camii civarı cemil meriç cad alt kısmi sokaklara çekildi darıısı tüm kavakpınar ve pendik ilçesi geneline yayılır.
-
Sessiz ve derinden takip ediyorum çok yakınsın bana bir o kadar da uzak :D başka issteyim her internetim gidince bu başlığa gelip mağrur mağrur okuyorum yazılanları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X