< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet Gigafiber Pendik'te (25. sayfa)
-
-
Sanırsam mevcutta kablo çekilip kutu takılan binalara hizmet verilmeye başlandı onun haricinde üst taraflarda çalışma görmedim
-
çınardere için başvuru yaptım ama henüz bir çalışma yok
-
Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Turknet Kavakpınar'da çalışmaları durdurdu galiba :D Nisanda aktivasyon ön görülüyordu martın ortasına geliyoruz hâlâ tık yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bizim behiç sokak ve hafız sokaktalar dış cephe kutuların konacağı yere Ana fiber kablo çekimi yapıyorlardı bugün
-
Şuan Kavakpınarda hali hazırda kutu takılan tepebaşı cami altı civarı cemil meriç cad alt kısım kablo çekilen çoğu yerde aktivasyon oldu 1.000 çıkmaya başladı. önümizdeki hafta içinde bizim behiç sokak ve hafız sokak 'lar 1.000 mbps aktivayon olucak inşaallah.
-
Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde sırası ile tamamlanmaktadır. En kısa sürede süreci tamamlayıp aktivasyon vereceğiz. -
Evet hocam ama oralar Kavakpınar'ın küçük bir bölümü ve 2 aydır oralar bile bitmedi, herhalde Kavakpınar'ın tamamı için yılı deviririz. Umarım sırada benim bölgem vardır. :D
Evet hocam bugün fiber çekilen dış cephelere kutu takılıp sonlandırma bağlantılarıda yapıldı artık son aktivasyon kaldı
-
sanayi mahallesi projede var mı?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Sayın türknet ne oldu kavakpınar mahallesinin durumu yılan hikayesine döndü. Kimse bilgi de vermiyor.
Bizim altkaynarca, SSK çevresi, istasyon çevresi üvey evlat. Sağlı/sollu sokaklarımda binalarda Gpon olmasına rağmen hala fiber yok, bizim sokak ve binalarda hiç yok.
Ne @TurkNetDestek ne SuperOnline ne de TurkTelekom altyapı çalışması ne çalışma hak getire.
-
Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Merhaba, sayfamız üzerinden adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Paylaştım
Kontrol ederek yardımcı olacağım -
Bana (Tunç Sokak) Mart - Nisan içi aktivasyon bilgisi verildi, mart bitti nisan oldu hâlâ ne çalışma var ne kazı var hiçbir somut adım yok. Bizim fiber sonbahara kaldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X