Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
17
Favori
36.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kavakpınarda büyük bir bölümde hâlâ çalışma yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berkaykck kullanıcısına yanıt

Sanırsam mevcutta kablo çekilip kutu takılan binalara hizmet verilmeye başlandı onun haricinde üst taraflarda çalışma görmedim

• çınardere için başvuru yaptım ama henüz bir çalışma yok

• cryphos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Turknet Kavakpınar'da çalışmaları durdurdu galiba :D Nisanda aktivasyon ön görülüyordu martın ortasına geliyoruz hâlâ tık yok.

Hocam bizim behiç sokak ve hafız sokaktalar dış cephe kutuların konacağı yere Ana fiber kablo çekimi yapıyorlardı bugün

Şuan Kavakpınarda hali hazırda kutu takılan tepebaşı cami altı civarı cemil meriç cad alt kısım kablo çekilen çoğu yerde aktivasyon oldu 1.000 çıkmaya başladı. önümizdeki hafta içinde bizim behiç sokak ve hafız sokak 'lar 1.000 mbps aktivayon olucak inşaallah.

Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde sırası ile tamamlanmaktadır. En kısa sürede süreci tamamlayıp aktivasyon vereceğiz.
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama oralar Kavakpınar'ın küçük bir bölümü ve 2 aydır oralar bile bitmedi, herhalde Kavakpınar'ın tamamı için yılı deviririz. Umarım sırada benim bölgem vardır. :D

Evet hocam bugün fiber çekilen dış cephelere kutu takılıp sonlandırma bağlantılarıda yapıldı artık son aktivasyon kaldı

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

sanayi mahallesi projede var mı?

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• Sayın türknet ne oldu kavakpınar mahallesinin durumu yılan hikayesine döndü. Kimse bilgi de vermiyor.

• Bizim altkaynarca, SSK çevresi, istasyon çevresi üvey evlat. Sağlı/sollu sokaklarımda binalarda Gpon olmasına rağmen hala fiber yok, bizim sokak ve binalarda hiç yok.

Ne @TurkNetDestek ne SuperOnline ne de TurkTelekom altyapı çalışması ne çalışma hak getire.

• vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • profiteer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sayfamız üzerinden adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Paylaştım

Kontrol ederek yardımcı olacağım
    Bana (Tunç Sokak) Mart - Nisan içi aktivasyon bilgisi verildi, mart bitti nisan oldu hâlâ ne çalışma var ne kazı var hiçbir somut adım yok. Bizim fiber sonbahara kaldı.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.