Hocam gördüğüm kadar tepebaşı camii civari misaki milli cad ve cemil meriç cad alt taraflarına kablo çekimi yapıldı üst taraflarda kablo çekimleri yok benim bildiğim. İnşallah sizin oralara da gelir aramızda fazla bişey yok yakınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehber_ -- 27 Nisan 2023; 2:7:17 > |
Türknet Gigafiber Pendik'te (27. sayfa)
-
-
Merhaba güzelyalı mahallesinde çalışma olucak mı ne zaman başlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Evet arkadaşlar sonunda kavakpınar mah behiç sokak ve civarı 1000 mbps aktif oldu gigafiber dönüşüm için destek e kayıt oluşturdum darısı sizlere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun darısı ören sokaka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saolsun hocam darısı sizin ve tüm kavakpınar mah.sine
Merhaba, en hızlı şekilde ekiplerimiz dönüşüm için size ulaşacak. Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim -
Türknet de sanırım Turkcell gibi Kavakpınar'ın küçük bir bölümünde çalışıp gidecek. Aylar oldu bizim buralarda ne bir çalışma ne de doğru düzgün bir bilgi veremediler.
Merhaba, sitemiz üzerinden iletilen her talebi proje ekiplerimiz değerlendirmektedir. Aynı zamanda altyapı kontrolleri de yapılıyor ve her bölge için yasal izinlerin alınması gerekiyor. Proje ekiplerimiz adresinizin uygunluğuna göre çalışma başaltıyor. Net bir tarih bilgisi maalesef iletemiyorum. -
Benim adresimde de gigafiber aktifleşmiş mevcut TurkNet abonesiyim hemen karşı binamda oturan arkadaşıma haber verdim kendisi başka İSS kullanıyor. Geçiş yapmak için TürkNeti aramış geçen gün, bugün arayıp yarın için randevu vermişler kurulma gelmek için. Ben arkadaşımdan 1 gün önce online işlemlerden destek kaydı açmış olmama rağmen hemde TürkNet müşterisi olmama rağmen bana bir tarih verilmedi aranmadım da :) üstüne üstlük geçiş işlemlerinde yaşanan yoğunluk ve stok problemi olması nedeniyle gecikme yaşanabileceği söylendi bana. TurkNete tekrar yazdım gelen ekip aynı gün benim de kurulumumu gerçekleştirse olmaz mı diye çünkü hemen karşı binama gelecekler sonuç olarak yarım saat sürmeyecek bir iş ama yapamayacaklarını söylediler. Sanırım önce TürkNetten başka İSS ye geçip sonra TürkNet e tekrar başvurmak lazım işlemleri hızlandırmak için :) TürkNetin kendi müşterilerine karşı "Çantada keklik" gözüyle bakması hiç hoşuma gitmedi açıkçası..
-
Merhaba,
Aynen hocam banada stok problemi olduğunu söylediler dönüşüm için ama karşı binadaki arkadaşın dün yeni abone oldu onada bugün için kurulum için randevu verdiler. Abone numaram: 2993552
-
Merhaba, kontrol edebilmem için destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız? -
63483622 Destek kayit numaram bu
Merhaba, tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Paylaştım
Dönüşüm talbinizle ilgili aciliyetinizi aktivasyon ekiplerimize ilettim. En kısa sürede sizinle iletişime geçerek dönüşüm tamamlanacaktır. -
Size geri dönüş sağladılar mı konu ile ilgili bana günlerdir hiçbir bilgi veremediler
Sorgu numarası verdiler o kadar
Bana da aynı şekilde, günlerdir sonuç yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X