Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mustafa_53 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
17
Favori
36.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcutta Türknet aboneleri gigafiber dönüşüm için başvurduklarında stoklarda modem sorunu diyorlar ama dün yeni abonelik başvurusu yapan karşı komşumun kurulumu bugün yapıldı ve üstelik süreçte belli değil sadece yeni aboneliklerde modem veriyorlar @TurkNetDestek

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

Ayni şekilde bugun arkadasima kurulam gelmisler 15-20dk da halledip gitmisler. Bugun beni de arayip modem stoğunun bulunmadigini söylediler. Yeni abonelere farkli modem mi veriyorsunuz diye sordum hayir ama öncelik onlarin oluyor dendi. Mevcut modemim 1000mbpts hizi destekliyor modem istemiyorum gelsinler kursunlar diyorum onu da kabul etmiyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, şu anda dönüşüm işlemlerinde gecikme yaşanıyor ancak modem ile ilgili sorun giderildiğinde sıraya alınan abonelerimiz için öncelikli olarak işlem sağlayacaklar.
  • Merhaba var mi kurulum yaptiran? Modem stoğu guncellenmiş mi

• bertugbalci B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Beklemedeyiz hocam hale bir ses seda yok bir arkadaşım mevcuttaki aboneliğini iptal etti yeniden başvuru yaptı yarın kurulum yapılacak ona.

Yemin ederim ben de aynısını yapacağım en sonunda o olacak

• Az önce mevcut TurkNet aboneligimi iptal ettirip, gigafiber için yeniden basvuru yaptım. 300tl kurulum ücreti kitlediler sağ olsunlar. Arayıp öncelik istedim durumumu anlattim ama bağlandığım temsilci baya bilgisizdi ve kabaydi hic yardımcı olmadi. Sonuc olarak az önce aradilar ve yarin için randevu verdiler. Siz de modem beklemek istemiyorsanız 300tl kurulum ucreti odeyip bu şekilde gigafibere geçebilirsiniz arkadaslar

• Haklısın hocam

dönüşüm bekleyenlere gelince modem yok ama yeni başvuru yapanlara modem var bizim arkadaşta iptal etmişti dün bugün kurulumu yapılmış.

Şimdi bende e-devlet üzerinden fesih başvurusu yaptım hocam

• Ben direkt TurkNet online islemlerden iptal ettirdim aradilar onay aldilar hemen iptal ettiler. Ama keske babamim uzerine yeni abonelik basvurusu yapsaydim diye düşündüm suan internetim yok çünkü direkt kestiler hahada bir de arkadasini getir kampanyasino yapmayo unuttum onu sonradam yapabiliyor muyuz acaba

Selamlar, aktivasyon süreciniz devam ediyor ise özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı ve davet kodunu benimle paylaşırsanız yardımcı olmak isterim.

Durum nedir kurulum yapıldımı acaba yapıldıysa testlerinizi bekliyorum

Kurulumu yaptılar kablolu bağlantıda sonuç bu şekilde beklediğimden iyi. Fakat modem biraz kötü sanırım çünkü kablosuz bağlantıda modemin dibinde olmama ragmen wifi 5 ile max 250mbps wifi 2.4 ile de 40 mbps gibi çok düşük bir hız alıyorum. Modem arayüzünden biraz ayarları kurcalayacağım olmazsa farklı modem talep edeceğim TürkNetten ya da kendim alacağım bilmiyorum.

Türknet Gigafiber Pendik'te
    Kablolu değerleriniz harika görünüyor. Wi-Fi bağlantısı için birçok cihazla test yapmanızı tavsiye ediyorum. 5 ghz kanalında yakın mesafeden modemin çevresinde elektronik ve sinyali engelleyecek materyaller olmadığından emin olarak ve ağa bağlı hiçbir cihaz yokken bu testleri gerçekleştirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Keyifli kullanımlar
  • Türknet biraz da Kavakpınar'ın unuttuğunuz diğer sokaklarıyla mı ilgilenseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berkaykck kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hiçbir bölgeyi unutmadığımızdan ve es geçmediğimizden emin olabilirsiniz. Ekipler belirli bir izin, prosedür, yatırım ve planlamaya bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmiyor. En kısa sürede GigaFiber hizmetimize kavuşmanız dileğiyle

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sizce bunu yapmamış olabilir miyim? Ben türknet gigafiber için aboneliğe devam ediyordum fakat diğer arkadaşlardan gördüğümde üzere abone olmayanlara daha hızlı hizmet veriyorsunuz, e bizim buralara zaten hizmet vermiyorsunuz henüz bir çalışma olmadı, bilgi almak istediğimiz de bilgi de alamıyoruz. Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun darısı benim başıma iptal başvurusu için bende aranma bekliyorum

• Berkaykck kullanıcısına yanıt
    Size vermiş olduğum link üzerinden talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir.
  • İst Pendik Çamlık mahallesi Selçuklu caddesinde bir plan var mı acaba? Çamlık mahallesinde herhangi bir yerde altyapınız var mı?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.