Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
17
Favori
36.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ortak altyapının olduğu her bölgede hizmet veriyoruz.
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan kontrol edebilirsiniz. GigaFiber için sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

Kuruluma geldiler mi?

• bertugbalci B kullanıcısına yanıt

Yok hocam daha iptal talebim devam ediyor üstelik bugün yapmış olduğum görüşmede modem kalmadığını artık yeni abonelikte bile Modem veremediklerini yeni aboneliklerde alt yapı olsa dahi türktelekom dsl üzerinden abonelik verdiklerini söylediler pek inandırıcı gelmedi iptal talebim devam ediyor benimde @TurkNetDestek

Merhaba, cihaz stokları ile ilgili yaşanılan durumu en hızlı şekilde çözümleyeceğiz.
  • @TurkNetDestek modem stoklara geldimi acaba veya stoklarda varmı yeni kurulum ve gigafiber dönüşüm için

Merhaba, henüz bir güncelleme yapılmadı. Bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 14 Mayıs 2023; 8:24:4 >
  • @TurkNetDestek modem stok durumu yok hale sanırım gigafiber dönüşüm bekleyenlere neyse ben vdsl internetimi başka bir iss ye taşıma kararı aldım. bugün.

Merhaba, stok durumu ve dönüşüm işlemini kontrol etmeleri için 63907035 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Sizinle iletişime geçecekler.
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçleri taleplere ve altyapı uygunluğuna göre değişiklik gösterebiliyor. Net tarih bilgisi vermemiz maalesef mümkün olmuyor. Gelen taleplere değerlendiriliyor ve bölgede çalışma başlatılması durumunda bilgisi paylaşılıyor.
    Her talep proje ekiplerimize iletiliyor, bölgeden gelen talep yoğunluğuna göre değerlendirme yapılıyor. Uygun görülmesi durumunda çalışma adreste başlatılıyor.
    Sizi anlıyorum ancak bölgelerle ilgili çalışma tarihleri ya da projeye dahil olan adresler bizim bilgimiz dahilinde olmuyor. Proje ekipleri süreci yönetmektedir, planlamaya dahil olan bölgeler için müşterilerimize bilgilendirmesi sağlanıyor. Bu nedenle adresinizle ilgili net tarih bilgisi maalesef iletemiyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba gelen sms mesaj stok sorunu devam ettiği söyleniyor ama ne hikmetse yeni abonelikte hemen kurulum yapılıyor hizmetide iptal edin diyordum yeni kurulum için başvuru yapacam oda yok kimse yardımcı olmuyor parasında değiliz neyse kurulum bedeli öderiz. Neyse bende Turknet Hizmetimi Fixnet e taşıma kararı aldım.

Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
  • bertugbalci B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Evet bugün geldiler kurulum yapıldı gigafier ben extra bir wifi 6 router alacağım darısı tüm kavakpınar mah sakinlerine.

Bilgisayar testi.

Türknet Gigafiber Pendik'te

Televizyondan yapılan test

Buda iphone 14 promax ile yapılan test

Keyifli kullanımlar dilerim
  • Türknet hâlâ bize bilgi verme zahmetinde bulunamadı. Mahallede gigafiber kullanmaya başlayan insanlar var gördüğüm gibi fakat bizim sokaklarda çalışmaya dair hiçbir şey yok. Türknette çalışan herhangi birisi bizim sokaktan geçmemiş bile olabilir 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.