merhaba, İnşallah tez zamanda gelir sizede |
Türknet Gigafiber Pendik'te (30. sayfa)
-
-
Merhaba, ekiplerimizden bölgeniz ile ilgili güncel bilgi henüz ulaşmadı. İlettiğiniz adres için bir değişiklik olması durumunda bilgisi verilecektir. -
Türknet kavakpınarın küçük bir bölümüne çalışıp gitti, turkcell de kavakpınarda başka bir bölgeye aynısını yaptı. Bakalım bizim caddelere gelen bir firma olacak mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ekiplerimiz gerekli izinleri alıp altyapı çalışmalarına devam etmektedir. -
Merhaba, çalışma yapılan bölgelerin planları bende bulunmuyor ancak ben genel bilgilendirme sağladım. Proje ekiplerimiz gelen taleplerle birlikte altyapı kontrolleri sağlıyor ve bölge için yasal izinleri aldıktan sonra çalışma başlatıyor. -
Merhaba,
Pendik Güllü Bağlar için gigafiber çalışmanız var mı ?
-
Merhaba, sayfamızdan adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
-
Hocam merhaba,
Geçen arkadaş görmüş yenişehirde çalışıyorlardı.
-
Yenişehir nerde kavakpınar nerde 😃😃😃
Şeyhli ve yenişehire ne zaman gelecek
-
Merhaba, net süre bilgisi maalesef iletemiyorum. Sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. -
Siteniz üzerinden talep ilettik peki çalışma olup olmadığı konusunda bilgi verme imkanınız var mı?
-
Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. Çalışma planlaması yapılması durumunda sorgu sayfasında bilgilendirme sağlanacaktır. -
Başka birşey bilmiyormusunuz acaba papagan gibi kopyala yapıştırdan sıkılmadınızmı müşteri hizmetlerinin başında olan kişi biraz kendini geliştirmesi lazım böyle insanları firmadan soğuttunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 5 Haziran 2023; 1:25:43 > -
Merhaba, GigaFiber süreçleri altyapı ve taleplerle değişiklik gösterebiliyor. Sadece proje ekiplerimiz talepleri karşılıyor, bu nedenle hangi bölgede işlem yapılacağı bilgisi bizimle paylaşılmadan net bilgi vermemiz maalesef mümkün değil. GigaFiber talepleri için her müşterimize aynı bilgi verilmektedir. Daha önceleri bize iletilen planlama listesi bulunuyordu ancak yasal onaylar ve altyapı süreçlerinde tarihsel olarak değişiklikler olabildiği için hatalı bilgilendirme yapılmaması adına artık proje bilgileri paylaşılmıyor. Biz de bu forum ve bütün sosyal medya hesaplarımız üzerinden her müşterimize bu şekilde bilgilendirme yapabiliyoruz. -
Adamlar daha sonra kablo geçiririz diye kazı yaptıkları yerlerde bile çalışma yapmıyor sokağında hiçbir kazı olmamış bana temmuz ayı için aktivasyon vereceğiz diyorlar... Daha önce 2 kere aktivasyon vereceğiz diye yanlış bilgi vermişlerdi 3 oldu, belki de bilgi veren arkadaşlar çok fazla soruyorum başından atmak için "Temmuzda veririz ya" falan dediler :D Birazdan bir tane türknet çalışanı gelir copy + paste bilgi verir gider hocam. Bizim fiber başka bahara kaldı.
Çamçeşme mahallesine fiber altyapı geldi. Binama kutuyu bile taktılar fakat bir kaç aydır aktivasyon için geçiştiriyorlar. 24.05.2023 tarihinde neden geciktiğini sormak için destek talebi açıyorum ve "Adresinizde gigafiber hizmeti bulunuyor fakat modem temin sorunu nedeniyle dönüşüm sürecini başlatamamaktayız." diye bir yanıt geliyor. Aradan yaklaşık bir ay geçiyor ve ben 15.06.2023 tarihinde tekrar destek talebi açıyorum ve bu seferde "Ekiplerden kurulum için önceliklendirme istedim." diye bir yanıt geliyor. Son destek talebinden bu yana aradan belki çok bir zaman geçmedi ama bu böyle devam edecek gibi duruyor. Neden bu kadar geciktiğini anlamış değilim.
-
Merhaba, dönüşüm işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X