|
Türknet Gigafiber Pendik'te (5. sayfa)
-
-
Misak-ı Milli caddesinde de çalışmalar var. Başka çalışma olan sokak var mı ?
-
Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. En kısa zamanda kutulama işlemi yapılarak aktivasyon aşamasına geçilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz. -
Caddenin neresindeler -
önce şu kavakpınar mah tamamına çekilsin de...
-
hocam vdsl geldi mi oralara? buraya kutu koydular 2-3 ay dan fazla oldu arada kaziyorlar ediyorlar hala bisey yok buralarda.
-
Hocam hali hazır da vdsl 100 mbps kullanıyoruz kavakpınar mah tepebaşı cami civarı turknet çok hızlı biçimde havai kablo çekimi yapmaya başladı bina girişlerine 1 sokak sonrası tahminen kablo çeklenler le konuştum 2 gün içinde bizim sokak'taki binalara giga fiber kablo çekim yapılacak kavakpınar mah hızlı ilerliyor maşallah
-
hocam vdsl Güllübağlar mahallesinde de varda Gigafiberle alakalı henüz bir müjde yok. Oysaki küçük bir mahalle kavakpınar mah. göre.
-
iyiymis biz hala 12mbps download 800kbps uploadla devam :D
-
darisi basimiza artik :)
-
Yapa sağolsun 32 Mbit download ve 5-6 Mbit upload sunuyor -
Kavakpınarda hangi sokaktasın hocam ? Bizim sokak için çalışma göremedim daha.
-
Turknet kablo çekti binada kaldı öyle üstelik cuma gününden beri 25.11.2022 evde internet yok dsl ışığı yanmıyor 30 kere ticket attım değişen birşey yok gigafiber geçicem diye sevinirken normal internette koptu gelmiyor şaka gibisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nks0urce -- 28 Kasım 2022; 14:19:42 > -
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
58487796 numara
-
Hangi sokak hocam ?
-
çamçeşme mah gamzade sokak
-
Kontrol ettiğimde saha ekiplerine önceliğiniz için bilgi verilmiş. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Gerek kalmadı turk telekoma geçiş yaptım 30 dk gelip kurulumu yaptılar evde olan bir arıza yok çünkü derdimi anlatamadım müşteri hizmetlerinize neyse
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X