Kablo çekimi mi yapıyorlardı yoksa kazı mı hocam ? |
Türknet Gigafiber Pendik'te (4. sayfa)
-
-
Ören sokak geldiler mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turfanda sokakta oturan var mı forumda ?
-
Hocam ben yakınım oraya ama bugün gördüğüm Kavakpınar Mah turfanda sokak ile uskumru sokak'ta binalara kablo dış cephesinde rulolanmış şekilde çekiyorlardı şimdilik turknet kablo çekenler le konuştum öncelik binalara kablo çekilip daha sonrasında bina içine alınıp kutu koyacaklar. Pendik Kavakapınar mah sinde talep çokmuş.
-
Desene Çamçeşme mahallesine sonra gelecekler. Suanlik sadece kablo çekildi..
Buraya saha dolabı mi koyacaklar yoksa ??
Evet şuanlık sadece kablo çekiyorlar. inşallah tamamlandığında tüm pendik gigafiber olur...
-
Şuan süper online da başladı burada çalışmalara. Ama fiyatları nedeniyle tutmaz burada fazla..
Türknet gigafiber upload ve fiyat konusunda kavakpınar mah si geneline dağılırsa büyük bir abone kitlesi kazanır burada kaybeden Fiyat politikasından dolayı türktelekom olur. Daha yeni yeni saha dolapları koyup oda vdsl de zorluyor.
-
Acaba hızlı ilerliyorlar mı ? 2 sokak bitti mi görebildiniz mi ? Kavakpınar baya büyük çünkü
-
Havai fiber olduğu için çabuk kablolar döşeniyor. Ama kutu ve saha dolapları kurulumu uzun sürer diye düşünüyorum
Bana dün gine türknet den mail geldi. Mailde daha fazla talebe ihtiyaç var yazıyor. Şöyle ki mahallede kimi tanıyorsam söyledim daha fazla ne yapabilirim bilemiyorum. @TurkNetDestek
-
Bana da bu mail iki kere geldi, bence planlamaya alındı mahalle tanıtarak müşteri sağlamamız mı isteniyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç bir fikrim yok farklı platformda Müdavin (Gigafiber başvurusu yapan herkese otomatik olarak gidiyor. Sizlik bir şey yok yani.) diye bir yanıt verdi. İstanbul Pendik Güllübağlar Mah. oturmaktayım şuanda burada bir çalışmak yok. Gelecekler mi ? bilemiyorum . Soru sorduğumda hep en kısa zamanda cevabı aldım.
-
Merhaba, çevrenizdeki tanıdıklarınıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz -
OM3 fiber mi cektiler? oyleyse mesafeye gore 100gbps ye kadar destekler.
-
kaynarca tarafinda bi fevzi cakmak mahallesine mi gelmiyor fiber.
-
Bir evde bütün aile üzerine başvurulsa talep için bir katkısı olur mu? Yoksa her haneden bir kişi başvurması yeter mi?
-
Her daire için bir başvuru yapılabiliyor. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X