Öyle oluyor ben 50 metredeyim ama 192 kişilik dolapta 256 abone var o yüzden 100mbit alamıyorum telekom sınırları zorlamış Bir tanıdık maps den ölçtüğüm kadarıyla kablo mesafesi 160 metre olan dolaptan hizmet alacak internet açılsın bakalım kaç mbit alacak hat. |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (2. sayfa)
-
-
Umarim hali hazırda FTTH/FTTB alt yapısı olan binalara gelmezler. Dsl alt yapısı olan yerler öncelikli olmalı. -
Güzel haber. Etimesgut ilçesinde de doğru düzgün altyapı yok. Çoğu yere yayılırsalar herkes tercih eder ve rakipleri de fiyat düşürmek zorunda kalır.
-
Çalışma herhangi bir yerde başladı mı bilmiyorum ama İstanbul'da başlayan yerlerde genellikle 5-6 ay sürüyordu çalışma.O yüzden başlamadılarsa umarım en kısa sürede başlarlar.Eğer herhangi bir yerde kazı çalışması, Türknet çalışanları falan görürseniz lütfen bu konuda gördüğünüzü bildiriniz.Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 16 Şubat 2021; 2:28:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etlik ve aşağı eğlencede sol ve türksatkablo yaygın diye biliyorum biz telekom tekelindekilere gün yüzü yok
-
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, projeler için süre bilgisi veremiyoruz ancak 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. Sizin talebinizi de daha önce not alarak proje ekibimize ilettim. -
Nasıl anlayamadım efendim? Emrah mahallesi mi 2021 projesinde yer alıyor yoksa? :) Diğer mahalle projelerinden bahsediyorum demeyin lütfen sakın bana :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 16 Şubat 2021; 12:48:36 >
Etimesgut Merkezine, Bağlıca ya, Yapracık , Ahimesut taraflarına gelecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 16 Şubat 2021; 21:51:11 > -
Diğer mahalleler 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. Sizin talebinizi proje ekibimiz ile paylaştım. -
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ancak talebinizi not adım. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Peki bu mahalleler için ne zaman sitede bir sayfa açılacak efendim? Hangi cadde ve sokaklara geldiğini ne zaman öğrenebileceğiz? Kesin bir tarih değilde ortalama olarak şu kadar zaman sonra diye bir süre belirtebilir misiniz acaba?
Bölge de toplu talepler olması durumunda düşünür müsünüz?
-
Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor ama kesin olur gibi bir bilgi veremiyorum. -
2021 yılı planları içerisinde ama bu konuda süre bilgisi veremiyoruz. -
Merakla bekliyoruz bakalım, ne zaman başlanılacak projeye.. Ve hangi caddelerde/sokaklarda olacak?
Benim dolapta 192 kapasiteliydi yanlış hatırlamıyorsam, aktarım yapıldığı gün saymıştım 40'a yakın boş port vardı. Hepsini doldurmuşlar
Şuan iki bina yanımıza yeni bir apartman dikiyorlar, türk telekom FTTH çekerse eğer oraya şansımı deneyeceğim bizim apartmanada aldırmak için.
90 mbps civarı görecektir diye tahmin ediyorum 160 metre ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 16 Şubat 2021; 15:26:27 > -
inşallah ilgilenirler değer verirler.
-
keçiören de oturuyorum.adsl 10 mbps hız alıyorum.4 yıldır da fiber vdsl istiyoruz ama gelen firma yok . bekliyoruz bakalım zoraki
-
Süre bilgisi veremiyoruz ama mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X