Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.963
Cevap
27
Favori
111.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba aşağıeğlence mahallesinden sonra hangi mahalleye geçilecek? Yoksa bütün mahallelerde aynı anda mı başlıyor. Çünkü 2021 sonuna kadar altyapı tamamlanır demiştiniz. 2 aydan az kaldı ama daha 1 mahalle bitmedi galiba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyorlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

AŞAĞI EĞLENCE MAHALLESİ GENERAL DR.TEVFİK SAĞLAM CADDESI NO :69_AŞİYAN APT. 

• Mersine Gelecekmi acaba?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • Celest kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz il'de gigafiber planlaması bulunmuyor. İlçe ve mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhabalar, Gigafiber için Çankaya Ümit Mahallesi ve Çayyolu için bir planlama var mı acaba? Varsa hangi tarihler öngörülüyor?

• Dreamkiller D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iletmiş olduğunuz bölge için 2021 planlaması gözükmemektedir. İlgili ekiplere talep olarak ileteceğim.
  • Ankara'ya türknetin gelmesi gerçekten de çok iyi oldu. Bu sıralar Ankara'da baya güzel şeyler olmaya baladı. vakıf gyo cubes ankara projesinin olduğu yeni yaşam alanına da belki türknet gıgafıber de eklendiğinde daha iyi bir proje olabilir.

• cuneytmehmet kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talep olarak iletebilmem için ilçe ve mahalle bilgisini de PM üzerinden paylaşır mısınız?

Bağcılar Kirazlı Mahallesi

• Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Keçiören Çiçekli Mahallesi Yamaçlı Sokak @TurkNetDestek gigafiber?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 9 Kasım 2021; 10:10:24 >
  • @TurkNetDestek

özel mesajınıza bakarmısınız?

• darkblue2828 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınızı kontrol ederek yardımcı olacağım.

merhaba, cevap verdim tekrar bakarmısınız?

• darkblue2828 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gönderdiğiniz mesajı kontrol ederek yanıt vereceğim.

şuan üyelik başlatmadık sitenizdeki ne hız alırımdan bulunan adresi işaretliyorum ama hala özgür iletişim diyor

gigafiber kutusu olmasına nazaran çalışmadığından dolayımı bu böyle oluyor yoksa üyelik yaptırdıkdan sonra mı fibere geçiş yapıcak yada gigafibere ?

• Jayussi J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber kutulama işlemi yapıldıktan sonra aktivasyon aşamasına geçiliyor. Aktif edilmediğinden dolayı ADSL ya da VDSL paketi öneriliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.