Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
27
Favori
111.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer mahallenin dediğiniz gibi kapsam alanındaysa 1Gbps'i bekliyorsunuz.

• Jayussi J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda proje ekiplerimizden bilgi aldım. İstanbul'un çok küçük bir kısmında 100 Mbps gigafiber hizmeti verildiği bu konuda da tekrar 1000 Mbps'e kadar güncelleme yapıldığı bilgisi iletilmiştir. Adresiniz için bilgi aldığımda 1000 Mbps'e kadar gigafiber hizmeti verileceği iletildi.
  • Merhaba, bu konuda proje ekiplerimizden bilgi aldım. İstanbul'un çok küçük bir kısmında 100 Mbps gigafiber hizmeti verildiği bu konuda da tekrar 1000 Mbps'e kadar güncelleme yapıldığı bilgisi iletilmiştir. Gigafiber altyapımızın bulunduğu bölgelerde 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hızlı cevabınız için teşekkür ederiz :D Gigafiber için Keçiören Çiçekli Mahallesi Yamaçlı Sokak'a bekleriz :D

cuma günü açılcağından bahsetmişlerdi ne zaman 1000 mbps'ye geçiş olur ona göre superonline ceza kesicekde bilgi verirseniz memnun olurum @TurkNetDestek

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
    Merhaba, altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için süre bilgisi veremiyorum. Aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • @TurkNetDestek Merhaba, Ankara Altındağ Güneşevler mahallesinde site şeklinde yeni binalar yapıldı (30 ila 70 daireli siteler), burada fiber altyapı var bu mahalleye Giga Fiber çalışması planlanıyormu ne zaman olacak bilgi verebilir misiniz. Bende ona göre yöneticimize bilgi vereyim.

• ahmeta A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iletmiş olduğunuz bölgede 2021 senesi için yapılacak gigafiber planlaması bulunmuyor. Talep olarak proje ekiplerimize ileteceğim. Planlamaya alınması durumunda size bilgi vereceğiz.
    Merhaba var mı bir gelişme, kullanmaya başlayabildiniz mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

100 verince giga olmuyor yanlız. Gigacık oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki oyunlarda ping ve jitter değerlerinde iyileşme oluyor mu gigafiberde? Fiber internetten farkı var mı bu konuda yoksa sade download ve upload kısmında mı iyileşme elde ediyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İstanbul'un çok küçük bir kısmında 100 Mbps gigafiber hizmeti verildiği bu konuda da tekrar 1000 Mbps'e kadar güncelleme yapıldığı bilgisi iletilmiştir. Gigafiber altyapımızın bulunduğu bölgelerde 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz.
  • @TurkNetDestek

Cuma gününe demiştiniz yanlız bugün test yapıtık özgür iletişim gözüküyor ne zaman gelicek acaba bilgi alabilirmiyim

Merhaba, kontrol edebilmem için müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba, aşağı eğlence mahallesindeki çalışmalar ne durumda bilgi paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallede çalışmalar devam ediyor. Altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için hangi aşamada olduğunu maalesef göremiyorum.

Aktivasyonlar başladı mı peki ?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kablo ve kutulamanın yapıldığı bir adres olması durumunda aktivasyon süreci ile ilgili proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.