< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
|
Hedef 2023 |
Superonlineda 1 gbps 250₺, ve 20 mbps upload. Ve sansürlü internet xd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@TurkNetDestek Yayla mahallesi için gelişme var mı? |
![]() ![]() Bugün itibariyle bende gigafiber nimetlerine kavuştum.Herkese nasip olur umarım iyi çalışmalar. @TurkNetDestek |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aşağı Eğlence Mahallesi temennim en kısa zamanda diğer mahallelere yayılması. @-Nautilus- |
Ben de aşağı eğlencedeyim fakat ben 350 mbps i hiç geçemedim bir sorun var herhalde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 24 Haziran 2022; 7:59:11 > |
|
Hayırlı olsun ont marka/model ne acaba? |
Teşekkürler ZTE ZXHN F601. @Mustafa Dmrl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler7 -- 24 Haziran 2022; 14:18:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 25 Haziran 2022; 16:36:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çalışmalarımız devam ediyor ama tarihler konusunda net bilgi iletemiyorum. |
Yanıt için teşekkürler hocam birde istanbul türknet sunucusuna test yapabilir misiniz rica etsem? |
![]() İstanbul Türknet Sunucu. @Mustafa Dmrl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler7 -- 26 Haziran 2022; 15:27:22 > |