Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
27
Favori
111.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Superonline ile turknet karsilastirmak biraz mantiksiz olur biri buyuk firma biri superonline yarisi anca abonesi vardir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Çalışmalarımız her bölge için devam ediyor ama tarihler konusunda net bilgi iletemiyorum. Planlı bölgelerimiz listeden çıkarılmadı.

Hedef 2023 Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

• mhakan78 M kullanıcısına yanıt

Superonlineda 1 gbps 250₺, ve 20 mbps upload. Ve sansürlü internet xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreç maalesef çok yavaş ilerliyor, güya 2021'de Esertepe Mahallesi bitecekti. En kötü taahhütümün bittiği Ağustosa gelir diye ümit ediyordum. Görünen o ki gelmeyecek. Binaya Superonline fiber de geldi üstelik. Bu hantallıkla zorla insanı Superonline ile taahhüt yapmaya itiyorsunuz.

• balta1087 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan adresinizi iletmenizi rica ederim. Ekiplerimiz her talebi değerlendirmektedir, GigaFiber süreçleri maalesef uzun sürebilmektedir. Her bölge için hemen işlemler sağlanamıyor.

• @TurkNetDestek Yayla mahallesi için gelişme var mı?

• Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

Bugün itibariyle bende gigafiber nimetlerine kavuştum.Herkese nasip olur umarım iyi çalışmalar. @TurkNetDestek

• Kepler7 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Aşağı Eğlence dışında bir mahalleden bildiriyorsundur umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağı Eğlence Mahallesi temennim en kısa zamanda diğer mahallelere yayılması. @-Nautilus-

Ben de aşağı eğlencedeyim fakat ben 350 mbps i hiç geçemedim bir sorun var herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz bir gelişme bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 24 Haziran 2022; 7:59:11 >
    Keyifli kullanımlar dilerim.

Hayırlı olsun ont marka/model ne acaba?

• Teşekkürler ZTE ZXHN F601. @Mustafa Dmrl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler7 -- 24 Haziran 2022; 14:18:10 >
  • Yayla Mahallesi için çalışmaların ne zaman başlayacağı belirlendi mi? Ek olarak çalışmalar başlanan bir mahallenin tamamen bitirilmesi ortalama kaç ay sürüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 25 Haziran 2022; 16:36:46 >
    Merhaba, tarih için net bilgi iletemiyorum. Aktivasyon süreçleri değişiklik gösterdiği her bölge farklı zamanda tamamlanabilir. Mahalle genelinde çalışma yapılıyor, çalışma süreleri her mahalle için aynı olmayabilir.

Çalışmalarımız devam ediyor ama tarihler konusunda net bilgi iletemiyorum.

Yanıt için teşekkürler hocam birde istanbul türknet sunucusuna test yapabilir misiniz rica etsem?

• Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

İstanbul Türknet Sunucu. @Mustafa Dmrl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler7 -- 26 Haziran 2022; 15:27:22 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.