Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
28
Favori
111.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Binaya gelen giden olmadı, hiç bir şey yok şu an binada. Onu öğrenmek istemiştim o süreç de mi uzun oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dik Otur kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden tam adresi ve mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Gigafiber getirileceği söylenen bir mahalle için neden talep bırakmamız gerekiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhana, site üzerinden iletilen her talep proje ekipleri tarafından değerlendirilmektedir. Bu nedenle şu an çalışma başlamayan her bölge için bu taleplerin site üzerinden iletilmesini rica ediyoruz.
  • Türknetin reklam dönemi bitene kadar ne çalışma bekliyorum ne bir gelişme. Bütün parayı reklama basıyorlar bence xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dik Otur kullanıcısına yanıt

Güncelleme yapayım aynı durumda olan arkadaşlar için.

çevre binalara kablolar çekilmiş ama böyle bi kablo çekme tarzı yok bahçeden geçirmişler tellerden atlamışlar komşu apartmanlar için vs. Çok bir güvenli gelmedi bana açıkçası alt yapı kurulumu ama düzene sokarlar mı bilmiyorum.

kendi dairem içinse bıraktığım destek kaydından dolayı mı bilmiyorum ama bugün türknet tarafından arandım. Fiber isteyip istemediğimi sordular ben de istiyorum diye onay bıraktım.

Bu ay içinde apartmana gelip kuracaklarını söylediler. Altyapıyı döşedikleri mahalle -aşağıeğlence- için konuşuyorum emeklilerin dolu olduğu yer. Babamın arkadaşının apartmanına da fiber döşemişler adam bahçeden geçiyor kablo diye kabloyu kesmek istemiş. Türknet ekipleri de kesersen kes abi diye yanıt vermişler. Türlü türlü insan var umarım nizami şekilde bir alt yapı oluşuyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 4 Temmuz 2022; 21:50:5 >

• Yayla Mahallesi için çalışmaların ne zaman başlayacağı netleşti mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Altyapı süreçleri için süre veremiyoruz ne yazık ki. Binanızda desteklemesi durumunda geçiş işlemleri için biz sizlerle iletişime geçiyoruz. Altyapı taleplerinizi bizlere
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden bildirebilirsiniz. GigaFiber altyapımızı genişletmek için her gün çalışmalarımıza devam ediyoruz 🙏

Online İşlemlere bir türlü giremiyorum. Şifremi yeniledim ama yine hata alıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

• Merhaba, müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • Yayla mahallesi için gelişme var mı?

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Altyapı süreçleri için süre veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir
  • Ovacık a gelecek mi gigafiber

Mamak cengizhan mah 841 sokak planlamada varmi talepte olusturduk

• mclols M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• GESTAPO51 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. Ama gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor.
  • Merhaba. Yenimahalle demetgül mah oturuyorum. Binamızın içine bu kutu takıldı. Altyapı sorgulamasında hala çıkmıyor fiber. Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz?
    Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

• hakim66 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • @TurkNetDestek https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama Adresinden Ankara - Keçiören - Kamilocak mahallesini sorguladığımda "Harika! 20 HAFTA sonra GigaFiber evinizde! " yazıyor. Bu süre kesinmidir? Farklı mahalleleri sorguladığımda "Üzgünüz, “şimdilik” GigaFiber altyapınız bulunmuyor. Hemen altyapı talebinizi iletebilirsiniz." yazıyor , bizim mahalle proje

kapsamında olduğu anlamına mı geliyor bu?

Edit: Turknet kurnazlık peşindeymiş , sokakta ki ve binamda ki diğer daireleri sorguladığımda 20 hafta felan yazmıyor , benim gibi turknet abonesi olanların adresinde sorgulandığında 20 hafta bilgisi çıkıyor. 20 haftayı görünce telekoma geçip 24 ay taahhüt vermeyim dedim ama türknet bildiğimiz gibi yalan dolan peşinde , türkneti bırakmak farz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 23 Temmuz 2022; 11:6:17 >

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.