Şimdi Ara

TÜRKNET hakkında bilgi verebilirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi yandan sizde haklisiniz hangi ISS suanda bu hizi bu fiyata veriyor :D Adamlar 24 mpsyi 80 90 tl ye satmaya basladilar fiyatlar baya pahali ama Türknette hala sabit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bende 75 türknetteyim.

Gece hiz düsüyor mu vs gibi sorular var. acikca yazayim. size tanimlanan mbit hizi 61,250 kbit. ( 7.8 mb civari )
    Bu hizin altina düsmüyorsunuz. bölgenizde yogunluk vardir belki düsebilir ama kendimde düstügünü hic görmedim 9 aydir türknetteymisim. ( Istanbuldayim )

%20 kesinti olayi dogrudur. 24 mbps olan bir hattin 3.0 mb cikmasi gerekirken 20 mbpsye es deger olan 2,5 cikiyor.

upload olayina gercekden yazilimla müdahale var. 4096 yaziyor modeminizde. ama ben hic 512 kb ile dosya yükleyemedim. sürekli bi dalgalanma söz konusu

ve yanlis degilse eger türknetin trafik leveli 50 gbps yani hizlar tavan yapmis durumdayken 50 gbps nin kasiyor olusu sizce normal degil midir?

sunuda yazayim herkes diyor ki eski müsterilere 4 mbit. yok öyle birsey benim hizim speedtestte 3.26 geliyor. eski sayilmam. ki aknye düstügümde 1.60 civari geliyordu..

Gelelim simdi türknetin kazandigi yerlere

Fiyati ucuz 60 tl direkt. ( ev telefonu icin ödeme yapmiyorsunuz 1000 dakkada bedava. türktelekomda bunu aldiginizda 20 tl de telefon icin kitliyorlar 80 tl ye almis oluyorsunuz ayni interneti )

kesinti olayi türktelekomdada var. ama nedir belli belirsiz. kaldi ki türktelekomda olmasi bile bir acaiptir ki tüm serverler bu adama ait

ve türktelekomun en yüksek uploadli paketi 2 mbps yani 2 mbpsyi mi alirsin yoksa türknetin 350 400 arasinda degisen uploadi mi alirsin deseler ben türkneti secerim o konuda.

Türknetle en ufak bir bagim yok. düz kullaniciyim.

Sorunuz varsa banada sorun su saatte kasmaniz nasil vs diye. üsenmeden hepsinede cevap yazarim

• 1 yildir TürkNetteyim kesinlikle tavsiye ederim. Zaten begenmezsen cikarsin. Hic bir extra odeme yapmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hız kesintisi felan dedinizde olmayacağı kesin bişey değil birazdaha araştırdım çoğu kullanıcı bundan şikayetçi şuanda donanımhaberde açılan konuda bile bu olay mevcut.TÜRK Telekomun yeni kampanyalarına baktım 100 gb 24 mbps internet 57.90 olarak gözüküyor direk olarak bu paket geçmeyi düşünüyorum.
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    Yani mağdur olmam diyorsunuz?
  • Müşteri hizmetlerine sorduğum zaman herhangi bir hız kesintisi yapılmıyor altyapınızla ilgili felan dedi ama pek inandırıcı gelmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAFTICI75

Yani mağdur olmam diyorsunuz?

Ping konusunda takinti etmiyor isen.. ( yurtdisi icin )
    hizin 2,5 mb gelsin istiyorsan ( 75 mbit aldiginda akn li degerdir ) speedtestte 18 civari cikiyor.
    1000 dk telefonla her yeri arayayim diyorsan. ( telefon icin ek para ödemiyorsun.

ve en önemlisi az ödeyeyim diyorsan dogru yerdesin.

ha param cok hiz iyi ping güzel olsun diyorsan

> Vodafone > Superonline
  • quote:

Müşteri hizmetlerine sorduğum zaman herhangi bir hız kesintisi yapılmıyor altyapınızla ilgili felan dedi ama pek inandırıcı gelmedi bana

77 mbps yazan bir hattin speedtestte 74 ü görmesi gerekir bana sadece 60 mbit geliyor. sence varmi yok mu?
    Benim altyapının 35 e kadar desteklediğini söyledi internet sitesinde ben o zaman şimdi 10 15 mbps lik bi hız felanmı alacağım?
  • quote:

Benim altyapının 35 e kadar desteklediğini söyledi internet sitesinde ben o zaman şimdi 10 15 mbps lik bi hız felanmı alacağım?

akn yokken 35 mbps dediyse türknet cok bonkör o konuda tam 3,5 mb hiz gelir. speedtesttede 27 civarinda kalir sanirim.

aknden sonrada mesela 35 16 ya düsüyorsa 13 14 geliyor. speedtestte ( 1,6 1,7 mb civari )
    Öyle küçük değerleri çok takıntı yapan biri değilim bu fiyata görede o hız zaten gayet iyi ancak arkadaş 75 mbps lik pakette 65 60 aldığını söylemiş?
  • quote:

Öyle küçük değerleri çok takıntı yapan biri değilim bu fiyata görede o hız zaten gayet iyi ancak arkadaş 75 mbps lik pakette 65 60 aldığını söylemiş?

Valla bende 77 yaziyor. ben daha kendim türkiye usnucularinda 61250 kbps yi gecemedim. üstüne cikanlar 80 90 mbit tanimli olanlar onlarada 71 civari cikiyor yani bende hat degerleride yüksek yani rahatlikla 70 i alabilecekken 60 bin de kalmasi ayri birsey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

quote:

Valla bende 77 yaziyor. ben daha kendim türkiye usnucularinda 61250 kbps yi gecemedim. üstüne cikanlar 80 90 mbit tanimli olanlar onlarada 71 civari cikiyor yani bende hat degerleride yüksek yani rahatlikla 70 i alabilecekken 60 bin de kalmasi ayri birsey.

Anladım hocam abonelik işini internettenmi yapmamız gerekiyor? Ankarada oturuyorumda kargoyla felan postalamak gerekiyormuş heralde belgeleri felan şubesi yokmu buralarda oradan gidip yapılamıyormu? Birde ortalama kaç gün içinde bağlanır internet?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

quote:

Anladım hocam abonelik işini internettenmi yapmamız gerekiyor? Ankarada oturuyorumda kargoyla felan postalamak gerekiyormuş heralde belgeleri felan şubesi yokmu buralarda oradan gidip yapılamıyormu? Birde ortalama kaç gün içinde bağlanır internet?

2 3 günde bagladilar bana yanilmiyorsam aboneligi netten yapiyosun da evraklari sana pdf yolluyorlar cikarttirip kargoyla türknete yolluyorsun.

yada oralarda türknet abonelik merkezi gibi yerler varsa onlarda olur istanbulda vardi

• çok soruşturmaya gerek yok 1 ay denersin baktın kötü değiştir başkasına geç yani para ödemiyorsunuz birşey yapmıyorsun zaten beğenmezsen paranı geri iade ediyorlar bağlattırıp dene bi mahallede kötü olur diğerinde iyi diğerinde iyi olur başka yerde kötü olur altyapı en iyisi denemek 1 kere dene gör ona göre kararını ver burdaki yorumlara göre verme adamlar sürekli şikayetçiler benim 1 kere bile problemim olmadı daha 6-7 ay oldu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

çok soruşturmaya gerek yok 1 ay denersin baktın kötü değiştir başkasına geç yani para ödemiyorsunuz birşey yapmıyorsun zaten beğenmezsen paranı geri iade ediyorlar bağlattırıp dene bi mahallede kötü olur diğerinde iyi diğerinde iyi olur başka yerde kötü olur altyapı en iyisi denemek 1 kere dene gör ona göre kararını ver burdaki yorumlara göre verme adamlar sürekli şikayetçiler benim 1 kere bile problemim olmadı daha 6-7 ay oldu kullanıyorum

Bedava olayı sadece kredi kartıyla internetten başvuru yapanlar için geçerli oluyor
  • nolcak internetten başvur ne değişecek?
  • quote:

nolcak internetten başvur ne değişecek?

Kredi kartı konusunda titiz birisiyimdir pek güvenim yok yani Ankara Keçiörende şubesi varmış oraya gidip yapacağım işlemleri büyük ihtimal.
  • titizlik değil bence bu paranoyaksınız başka hiçbirşey değil sen istediğin kadar kolla çalmak isteyen çalar o kredi kartını bu kadar paranoyaklaşmayın allah aşkına yapmayın şunu
  • quote:

titizlik değil bence bu paranoyaksınız başka hiçbirşey değil sen istediğin kadar kolla çalmak isteyen çalar o kredi kartını bu kadar paranoyaklaşmayın allah aşkına yapmayın şunu

Niye böyle sert çıktın anlamadımki :D İstemiyorum kredi kartıyla ödeme yapmayı kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.