Şimdi Ara

TÜRKNET hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,Türk Telekomla olan internet sözleşmem bitmiş durumda ve yeni bir ISS ye geçmeyi planlıyorum TÜRKNET'İ araştırdım felan paketleri gayet iyi kullanan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirmi nasıldır kendileri? Bu sistem değişikliği sonucunda fiyatlarında felan bi değişiklik olacakmı? Sizin fikirleriniz nedir geçeyimmi?

• 75 Mbps 150gb akk tarifedeyim
  • Hala türknet kullanmayan varmı ya :)

• Önermiyorum.Uzun süredir müşterisiyim %20 kesintili hız,akşam saatleri sürekli 2-3 mbps lerde ve upload hızı yeni müşterilere 2 mbps öncekilere 4 mbps.
  • smdyc kullanıcısına yanıt
    ben geceli 2 ay oldu bende de 2mbps

akşamları hız aynı değişmiyor pek, modeme 77mbps 4mbos yolluyorlar yazılımla müdahale var anlaşılan
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    En kötüsü dediğim olay %20 kesinti dışında sürekli bir hız düşüklüğü var.Eğer kullanıcılar fazla trafik harcamaya başlarsa şirket kısıyor.Bunu resmen teknoseyir röportajında ağzından kaçırdı.Bu sıkıntılar olmasa yani şirketin imkanları daha iyi olabilse duruşları çok iyi.Kullanıcı dostu oldukları kesin ama bazı problemleri düzeltmeli.Upload artık neredeyse her yerde 4 mbps olmaya başladı.
    Türktelekomdami kalayim? Taahhut bitti ve yeni tarifelerin fiyatlari baya uçuk.Ben bi deniyim memnun kalmazsam degistirim artk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Hocam stabillik istiyorsanız turk telekomdan başka çare gözükmüyor maalesef.Türknette ki hız kısıtlamasının kaçışı yok.
    Öyle boş konuşuyorsun ki bilmeyen adamda sana inanıyor, sende var diye herkeste böyle birsey olduğu varsayımı nereden çıkarıyorsun? Sabahın 7 sindede akşamın 7 sindede download hızımda hiçbir degısme yok. Ama sizin gibilere zaten türk telekomun kazık tarifeleri veya kablonet in gb başına 2 tl geçirdiği tarifeler mustehak.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    PowerPC kullanıcısına yanıt
    Galiba çalışanısın ? Sadece benim yaşadığım bir sorun değil azıcık forumda gezersen tonlarca yazılmış mesajlar var. @PowerPC forumu bu konuda gayet iyi aydınlattı.Aynı durumu herkes yaşıyor.
    He calisaniyim o yüzden 1 sene önce türknete geçiş konusunda milletten yardım istedim.

Ben böyle bir sorun var yaşamadım, kız arkadaşıma tavsiye ettim onda olduğum sürelerde de %5 kayıp dahi olmadı. Tek şikayet edebileceğim nokta upload hızı. Yani 1 mayıstan sonra öyle akıl almaz tarifeler çıktı ki hala türknete bok atanlara sinirim bozuluyor kusura bakma.

Yok canım saygı çerçevesinde fikir paylaşıyoruz :) Ben forumda yazanları geçmeden önce okuduğumda heralde bölgeseldir dedim fakat ben de yaşayınca anladım.Bilemiyorum belki de gerçekten benim şanssızlığımdır ama başka bir firmanın vdsl'inde böyle bir şey hiç yaşamadım.Şuan da evimde 2 abonelik mevcut biri superonline vdsl biri türk.net vdsl.Turknet son hızı hiç göremedim ve sürekli düşüşler yaşanıyor.Superonline aboneliğim ise çok stabil ve hızlı.Tek sorunu ping problemi yaşıyorum,türknetin o konuda daha iyi olduğunu görmüş oldum.
  • Bende kablonet bitince turknete gecmeyi dusunuyorum. binada yapa yokmus ama 75megabit destekliyor diyor

Doccis 3.0 i kullanabilirmiyim turknette?

Bizim evdede 2 internet var ilginci :) ben oyun oynamam sebebiyle diğer internetten fayda alamadım çünkü aile fertleri film vs izlerken ping uçuyor bende türk telekomun yanında türknet bağlattim hiçbir fikrimde yoktu türknete karşı, 36 mpbs alıyorum 1 senedir stabil hiçbir degısme olmadı, upload 1.5 civarları, ping türk Telekomdan pek bir farkı yok 70-90 arası. Taahhüt olmaması, 150 gb kotası zamanında beni çeken yönleriydi.

Benim ki de aynı sebepten :) aile fertleri teknolojiye düşkün olunca 3 mbps hiç birimize yetmiyordu biz de böyle bir karar aldık.Normalde ben turk.neti kendime almıştım fakat upload yetersiz geldiği için superonline kullanıyorum.
  • Binanin 35mbps ye kadar destekledigini söylüyor sitede ancak ne kadar dogru bilmiyorum kac mbps hiz alirim onuda blmyorm neyse cok teşekkür ettim hepinize bugün müşteri hizmetlerini arayip detayli bilgi alacagim

Hocam bu hız kesintisi dediğiniz şeyi açar mısınız? Download mı kesiliyor upload mı?

benim hız şikayetim üzerine bir çalışan 86 almıştı hattı 83 megabit görmüştüm ama akşam vakti baya düşüyor hız :(
  • Saçma saatlerde 60 mbps alıyorum. Gece 2 den sonra ve sabah 8 e kadar. Hafta içi gündüz saatlerinde falan. Malesef akşam saatlerinde 10-15-20 bandında dolaşıyor. 24 megabitte en fazla 20. 75 mbps de en fazla 60 görüyorum. Akşam saatlerinde 1080p video bile izlememe yeterli bir hız. Bu ara pek Online oyun oynamıyorum. Büyük dosya indiriceksem gece indiriyorum.

• Ya takmış adam hız kısıtlaması hız kısıtlaması,

60 Mbps hızı 60 TL ye veren başka iss varsa söyle geçelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 3 Mayıs 2017; 10:18:0 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.