Şimdi Ara

TÜRKNET HAT DEĞERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hat değerlerim hakkında yardımcı olur musunuz iyimi kötümü sorunlar neler
    birde kablosuz baglandıgımda en fazla 38MB gelıyor nedenini açıklar mısnız?

TÜRKNET HAT DEĞERLERİ

TÜRKNET HAT DEĞERLERİ

TÜRKNET HAT DEĞERLERİ

• bu arada attainable net data rate 40 a kadar düştüğü oluyor kendi kendine düzeliyor
  • gÜZEL DURUYOR 50MBİT HIZ ALIYORSUN.
  • hattin maks. hizi aliyor. yogun zamanlarda kopma yasayabilirsin. su an 52/8 mbps down/up degerler. wifi den frekans, kanal vs gibi nedenlerle hizin dusebilir. wifi ayarlardan 40 mhz yaparsan muhtemelen tam hizi alabilirsin ama cekim gucu dusebilir. bunu deneyerek sen bul. ya da daha iyi bir modem(router) cihazi gerekli.
  • 40 mhz yapıp denedim fakat bir süre sonra hız düşüyor yine çunku apartmanda 15 geçik wifi var o yuzden 20 mhz ve kanal 13 e sabıtledim.

bu arada modeme gelen max hız normalde 55 MB YE kadar cıkıyor ama nedense turknet böyle ayarlıyor hep line rate 'e gelen hızden 1 mb az olcak şekilde ayarlıyoarlar .yani demek istediğim hızımı 40 a sabıtleyın desemde o modeme gelen max hızı 39 mb yapıyolar anlamadım
  • ping konusunda ne diyorsunuz son 1 aydır eu serverlarda pingim yüksek geliyor 60 ms alırken şuan 80-90 alıyorum
  • arkadaslar goruldugu gibi attainable net data rate 47 MB düşmüs ve crc hataları cok fazla sizcede bir sorun yokmu neden düşüyor modeme gelen hız?
    TÜRKNET HAT DEĞERLERİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.