Şimdi Ara

Türknet Hız Dalgalanması (Videolu Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günün büyük bir bölümünde hızım 50 mbs olmasına rağmen 12 mbs görmüyor hiçbir video izleyemiyorum.Kablolu olarak tek cihazdan yapıyorum testleri.İç tesisatım yeni.Modemimde problem yok.Bir hafta öncesine kadar sorunsuz 47-48 mbs hız alıyordum hiçbir problemim yoktu.Ne olduysa bu sorun çıktı.Konuyla uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.

https://youtu.be/8wq9PoSw6WE

Türknet Hız Dalgalanması (Videolu Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemodinho1 -- 7 Eylül 2017; 9:24:8 >

• Merhaba, size ben yardımcı olmak isterim. Hat değerlerinizi kontrol ederek detaylı bilgi aktarımı için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Yoğnuluktan dolayı altyapıda darboğaz oluşuyordur. Tabi bu altyapı olayı karışık birşey, yapa'da olmadığınızı varsayarsak dairenizden tt saha dolabına, oradan santrale, oradan trafik teslim noktasına kadar olan bölüm tt altyapısı, trafik teslim noktasından sonraki turknet altyapısı (tabi arada seabone gibi diğer şirketlerden kiralanan altyapılar kullanılıyor)
  • Yokmudur bunun bir çözümü bir hafta öncesine kadar sıfır sıkıntıydı ne olduda darboğaz oldu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cozerse turknet cozer baska bilemeyiz biz yoksa iptal ettir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.