Şimdi Ara

TÜRKNET HIZ SINIRLANMASI YAPAN ARKADAŞLAR TOPLANIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O sorun bendede var.82Ms nedir ya?
    TÜRKNET HIZ SINIRLANMASI YAPAN ARKADAŞLAR TOPLANIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadduman -- 20 Nisan 2020; 20:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chadduman

Bütün forumlara yazıyorum twitterdan yazdım aradım kayıt bıraktım 5.günün sonunda hallettiler. Ama hallettik diyede bir mesaj atmadılar işin garibi kablolarla oynamıştım ondan bile olabilir sizden ricam ankastreyi bi kontrol eder misiniz?
    Ankastrede herşey sapasağlam, bağlantılar çok iyi durumda.
  • Merhaba, kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Bendede aynı sıkıntı var hattım 100 mbiti çok rahat kaldırıyor fakat 88 mbite sabitlemişler kaç kere kayıt oluşturdum fakat fayda etmedi , telekomuda aradım onlar biz kilidi kaldırdık türknetin işlem yapması gerekiyor diyor fakat ses yok
    Destek No: 32530663
  • Merhaba, hattınızın 100 Mbps' te kadar tanımlanması için teknik arkadaşıma bilgi verdim. İşlem yaparak size dönüş sağlayacak.
  • Merhaba,
    Hat degerlerim 100 mbps hatta 120 mbps yi bile kaldırdığını hat değerlerinden görebiliyoruz. Ama hattima tanimlanan hiz 100 mbps yerine 88 mbps tanımlı bir aydır, açtığım destek biletleri son bir aydir sizin tarafinizdan kapatilip duruyor sanki çözülmüş gibi, gerçekten dalga geçiliyor resmen. Ve forumda ki çoğu Özgür Ekstra paketi kullanan kullanıcının upload hızı 4 mbpsden 8 mbps ye yükseltilmiş bende oda yok 88071/4089 olarak hat tanımlı. Bunun indirme 100 mbps upload 8 mbps olarak guncellenmesini talep ne kadar ettiysem oim üzerinden, yardim alamadim... Lütfen yardımcı olun. Hattima doğru degerleri tanımlayın..

Destek no:32554947

Görsellerden cozulmedigini de gorebilirsiniz :) (4 gün bosa beklettiler yani.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obliviatehexia -- 22 Nisan 2020; 21:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.