@TurkNetDestek bugün de bitti sayılır hala bir gelişme yok???????????? |
Turknet'i Seçmekle Hata Mı Ettim? [İPTAL EDİYORUM] (2. sayfa)
-
-
Merhaba, aktivasyon sürecinin uzaması üzerine önceliğini tekrar ileterek güncel bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. Konuyu yakından takip ediyorum. -
@TurkNetDestek İptal dilekçemi yolladım dün akşam, biran önce arayın da onay vereyim iptal olsun. Telekoma başvurucam sizi bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkin91@TurkNetDestek İptal dilekçemi yolladım dün akşam, biran önce arayın da onay vereyim iptal olsun. Telekoma başvurucam sizi bekliyorum.
TurkNet Gerçekleri - Müşteri Nasıl Çaresiz Bırakılır? » Sayfa 1 - 7 (donanimhaber.com)
hocam buyur oku, boşu boşuna da bunların aktive edeceğini bekleme. turk telekomun 2 saatte aktive edebildiği hatti bunlar haftalarca açamadılar. elektrik su aynı gün açılıyor, bu şirket dışındaki internet sirketleri aynı gün açıyor ama bunlar haftalarca açamazlar. telefonlarına asla kanmadan hemen iptal et
-
Merhaba, iptal işlemlerinin önceliğini ilgili birimimize ilettim. Gün içerisinde işlem yapılarak size bilgi verilecektir. -
@TurkNetDestek Aktivasyonu günlerce, haftalarca yapamadınız. İptal için dilekçe yolladık. En kısa zamanda arayacağız deyip yine aramıyorsunuz. Biz sizin keyfinizi mi bekleyeceğiz?
-
Merhaba, iptal işlemlerinin bir an önce yapılması adına ilgili birimimize bildirimde bulundum. Kısa süre içerisinde arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek iptali gerçekleştirecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X