Şimdi Ara

Türknet'i tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet kullanıyorum 50 mbps paketim olmasına rağmen 1 mbps alıyorum. Tüketici haklarına başvurup iptal ettireceğim. Türknette bizim daireye 150 gb akn - 50mbps veriyor 60 tl ye. Forumda 10 kişiden 5 i kötü yorum yapıyor 5 kişi iyi yorum yapıyor. %20 hız kesiyor falan. 2-8 arası kota yansıyor deniliyor. Aklım çok karıştı.

• Merhaba,Türknete geçeli yaklaşık 6-7 ay oluyor.İlk geçtiğim de 50 mbps hız alacağımı söylediler ve internet açıldığı gibi hız testi yaptım.Hızım 40-41 mbps civarı bir şeydi.Aradım sordum 10 mbps düşüş normal mi diye.Normal dediler (aslında normal olmadığını anladım ama buna da şükür dedim).Gayet güzel kullanıyordum ki,akşamları hız 3-4 mbps ye kadar düşmeye başladı.Her akşam olmasada 2-3 gün de bir oluyor genelde.Müşteri hizmetleri arıza kaydından başka hiç bir şey yapmıyor.Ama yine de bir deneyin derim.Belki sizde olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smdyc

Merhaba,Türknete geçeli yaklaşık 6-7 ay oluyor.İlk geçtiğim de 50 mbps hız alacağımı söylediler ve internet açıldığı gibi hız testi yaptım.Hızım 40-41 mbps civarı bir şeydi.Aradım sordum 10 mbps düşüş normal mi diye.Normal dediler (aslında normal olmadığını anladım ama buna da şükür dedim).Gayet güzel kullanıyordum ki,akşamları hız 3-4 mbps ye kadar düşmeye başladı.Her akşam olmasada 2-3 gün de bir oluyor genelde.Müşteri hizmetleri arıza kaydından başka hiç bir şey yapmıyor.Ama yine de bir deneyin derim.Belki sizde olmayabilir.

Yorumunuzu dikkat edeceğim teşekkürler. Taahhütsüz olması güzel aslında. İstediğin zaman iptal ettirebilirsiniz.
  • Evet,zaten türk.net bence duruşu ile çok iyi bir şirket fakat ya turk telekomdan kaynaklı problemleri var yada gerçekten güçleri buna yetmiyor.Yine de ben firmaya destek veriyorum.TT'den bizi bir tek o kurtaracakmış gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smdyc

Evet,zaten türk.net bence duruşu ile çok iyi bir şirket fakat ya turk telekomdan kaynaklı problemleri var yada gerçekten güçleri buna yetmiyor.Yine de ben firmaya destek veriyorum.TT'den bizi bir tek o kurtaracakmış gibi gözüküyor.

Hakkımızda en iyisi olsun hocam.
  • 50 mbps yerine 1 alıyorsanız durmanız hata hocam. Ben 16 yerine 3 alıyorum zoruma gidiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 senedir Türk net kullanıyorum gayet memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir kullanıyordum memnundum internetim 9 gun gitti forumda bunlara giydirmişliğim bile var 9 gun internet olmamasının nedeni ise YAPA sistemini kurmalarıymış ve 6 günlük internet faturamdan indirim yaptılar makul sure iki iş günü imiş. Şu an akn siz 16 mbs kullanıyorum 12 alıyorum sıkıntı yok şansını dene bence memnun olma ihtimalin var ama arıza olursa biraz sıkıntı yaşama durumu da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

50 mbps yerine 1 alıyorsanız durmanız hata hocam. Ben 16 yerine 3 alıyorum zoruma gidiyor..

Bugün arayıp küfür edip iptal edin lan dedim zaten. Ön başvuruyu aldılar ama aklıma takılan soru 720 tl ceza bedeli varmış. Ödeyeceğimi sanıyorlar heralde.
  • Diğer iss'ler den daha iyi dene beğenmezsen kapatırsın
  • Turknet altyapı kapsamındaysanız mutlaka türknete geçin. Kapsamda değilse yine en iyi seçenek büyük ihtinalle türknettir. Ben geçtiğimde altyapısı yoktu. 5-10 gün sonra altyapı geldi akn kalktı.

• ben de superonline 8mbit 50gb akk 49tl paketini kullaniyorum, taahhütüm bu temmuzda bitiyor, ben de turkn.net e geçmeyi düşünüyorum. Turk.net in sitesinden hiz ve kota sorgula dediğimde 75mbps ve 150gb akk yi 60tl'ye veriyor ki bu benim için çok iyi bir değer. Modemden hat zayiflamasina baktığımda 0 db down 1.7 db up gosteriyor. Umuyorumki bu hizlari stabil bir şekilde alırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.