Herkese merhaba, Arkadaşıma Türknet'i önerdim.Hızları yüksek fiyatı uygun diye. Arkadaşım ayın 02.02.2022 tarihinde başvuru yaptı. Ancak Halen internete bağlanamadığını söyledi, Kısaca durumu sizlerle paylaşmak istedim bu durum başvuru yapmak isteyen-düşünen arkadaşların başına gelebilir diye paylaşmak istiyorum. Arkadaşım 02.02.2022 tarihinde başvuru yaptı, Bu başvuruya istinaden 3-4 gün içerisinde eve gelip kablolama işlemlerini gerçekleştirdiler. Kablolama işlemi sırasında, İnternet kutusunda bir sorun olduğunu söylediler, onun için ayrıca türk telekom saha ekibinin müdahale edeceğini söylediler. 3-4 gün geçti gelen kimse olmadı (bu süre zarfında sürekli arıyoruz ve bu gün yarın diye hep geçiştirildi) Ardından gelen kişiler müdahale etmediler. ve aradığımızda, "Türk telekom kutulara müdahale edemiyor. elektrikçi çağırarak kendiniz onarım yapmanız gerekiyor" denildi. Biz bunu istemedik, çünkü bir kaç elektrikçiye sorduk çoğu yapamayacağını söyledi. Ardından tekrar kayıt açtırdık ve, ekip gönderebileceklerini söylediler. Nihayetinde kutuyu onardılar, kutu için onarıma gelinmesi, yaklaşık 15 gün sürdü... Kutu onarıldı-kablolama hazır şimdi modem de gelmiyor. 25 gün sürdü ve halen internete bağlanamıyorlar... @TurkNetDestek |
Bildirim