Şimdi Ara

Türknet ile İnternet Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben Türknet kullanan bir kullanıcıyım. Tercih etme sebebim taahhütsüz ve sınırsız olmasıydı ancak ben bu internette çok fazla sorun yaşıyorum. Asus DSL-N16 modem kullanıyorum, cat 6 internet kablosunun ucuna rj11 uç çakıp hattan modeme bağlantıyı o şekilde yaptım ve yaptıktan sonra kabloyu sarsıp oynatıp interneti inceledim kablolamada bağlantıda hiçbir sorun yok, Türknet kaynaklı sorunları modem kaynaklı sanıp servise gönderdim modem de incelendi onda da hiçbir sorun yok. Sorunlarım ise özellikle anlık kopma ping değerleri birden fırlıyor ve iniyor ama bu anlık olduğundan görülmüyor hemen test sonuçlarını göndereyim.http://www.meter.net/ping-test/201817-191975-717d.html Gördüğünüz gibi çok dalgalı oyun oynanmıyor bu yüzden. Altyapı kötü oturduğum bölgede hız zaten düşük 3,5 megabit falan. Diğer sorun sürekli CRC hatası oluşuyor, bu yeni önceden yoktu. Bu yüzden internet çok sağlıksız oluyor. Şimdi ben ne yapayım arkadaşlar taahhüt istemiyorum, internetimde böyle saçma sapan sorunlar olsun da istemiyorum. Türknet ile iletişime geçiyorum ama hiçbir şeyi düzeltmiyorlar düzeldi diye geri dönüş yapıyorlar. Fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Bu arada şu an internet 19 saat 35 dakikadır bağlıymış ve 39546 CRC hatası oluşmuş.

• yapa mı vae mi kullanıyorsunuz ? oim teknik bilgilerde yazar
  • Yapa olarak geçiyor kullandığım altyapı, ancak eski altyapı kullanıyorum, tahta direklerden bakır kabloyla evime geliyor kablo, zaten bölgedeki en fazla hız 4 megabit. Kendimi bildim bileli bu altyapı var bu bölgede.
  • pijanec P kullanıcısına yanıt
    Vae ye geçiş talep edin diyeceğim ama sizin bölge komple 4 mbit ise saha dolabı yoktur. Vae sinyalide Santralden geliyordur. Sinyal ölçümü talep edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    İNTERNET SORUNU
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.