Şimdi Ara

TürkNet İlk Ay Tecrübeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben abone olduğum günden beri dns hatarıyla boğuşuyorum artık gına geldi 2 kişiyi daha abone yaptım turknete onlarda bir sıkıntı yok olmasında birde onlarla uğraşmayalım.

Şimdi bunları yazarken m.hizmetleri aradı ekip yönlendirdik diyerek dedim çözüm yok halledecekler diyor hiçmi hiç umudum yok gelen ekip vip hizmetmiş benim iş yazılımla alaklı diyorum her seferinde kablolarda sorun yok hat sağlam diyip gidiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 1 Ağustos 2017; 10:24:55 >
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Ekip yine geliyorsa iyi bir şey . bana gelmiyor. Dns hataları sürekli olan bir şey bende de mevcut. bakalım şimdi portu falan değiştirdik dediler olacak mı göreceğiz. dediğiniz gibi yazılımla alakalı olabilir umarım bunları hallederler de müşteri kaybetmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSert_

Ekip yine geliyorsa iyi bir şey . bana gelmiyor. Dns hataları sürekli olan bir şey bende de mevcut. bakalım şimdi portu falan değiştirdik dediler olacak mı göreceğiz. dediğiniz gibi yazılımla alakalı olabilir umarım bunları hallederler de müşteri kaybetmezler.

Ekip az evvel evden ayrildı kablo sağlam modem sağlam dns'mi oda ne telefon açtı bir yere bilgisayardandı o dendi dedielemana dedim modem sağlamsa telefon neden girmiyor cevap yok.

Bilgisayara suçu attılar ve gittiler ne yazıkki ekibin gelmesi bir anlam ifade etmiyor maalesef çözüm yok.....
    illa ki kalıcı çözümü vardır.geçici DNS'in çözümü santral sıfırlanması isterseniz bir kayıt oluşturun santral sıfırlanmasını isteyin. 20 gün kadar sizi idare edecektir. ben çözümü böyle buldum. dns hatası verince santral sıfırlatıyorum. santralin sıfırlanması ne demek derseniz onu bilmiyorum teknik ekipte ki arkadaş o şekilde söylemişti.o şekilde çözüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge1DeliAdam -- 1 Ağustos 2017; 15:53:24 >
  • quote:

illa ki kalıcı çözümü vardır.geçici DNS'in çözümü santral sıfırlanması isterseniz bir kayıt oluşturun santral sıfırlanmasını isteyin. 20 gün kadar sizi idare edecektir. ben çözümü böyle buldum. dns hatası verince santral sıfırlatıyorum. santralin sıfırlanması ne demek derseniz onu bilmiyorum teknik ekipte ki arkadaş o şekilde söylemişti.o şekilde çözüyorum.

mesajda bahsettiğin santral sıfırlama olayını turknet desteğe ilettim bakalım geçicide olsa sorun giderilecekmi.
  • 04/08/2017
    yine bir dsl ve internet kopma problemleriyle karşınızdayız. trafiğin yoğun olduğu saat ve yine büyük kopuşlardayız.. Takatim kalmadı sanıyorum firma değiştireceğim. çünkü bu sorun her hafta devam edemez, geçici çözümler bitirdi bizi.firma değişikliğine gidebilirim.
  • Geçmiş olsun emin ol telekoma geçince hiç bir sıkıntı kalmayacak her halde her muhitte özel olarak seçip işkence edilen 1 turknet abonesi mevcut ben ist alibeyköydeyim sende o muhitin şanslı müşterisisin umarım sıkıntı halledilir ama uzak ihtimal konuyu takipteyim her gün...
    hocam bende aynı yerdeyim.Alibeyköy'de. demek ki problem harbiden alt yapıdan. hahaha :)) telekomda sıkıntı yoktu ama 24 mbp hız diyip 10 mbp hız verirlerse bir işe yaramaz. enayi gibi yıllarca dünyanın parasını ödedim. Turkcell'i falan deneyeceğim düzelme olmaz ise. Sende DNS hataları noldu düzelme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge1DeliAdam -- 4 Ağustos 2017; 23:0:14 >
  • quote:

hocam bende aynı yerdeyim.Alibeyköy'de. demek ki problem harbiden alt yapıdan. hahaha :)) telekomda sıkıntı yoktu ama 24 mbp hız diyip 10 mbp hız verirlerse bir işe yaramaz. enayi gibi yıllarca dünyanın parasını ödedim. Turkcell'i falan deneyeceğim düzelme olmaz ise. Sende DNS hataları noldu düzelme var mı ?

Evet bende o yüzden turknette devam ediyorum bir ton para bayıldık arayıp duruyorlar ama mah 16 mbps üstü hız verdkleri çok nadir. sende alibeyköydesin demek beraber imardaki santrali basalım

Dns hataları devam ediyor azaldı gibi ama günde en az 3 kez modemi yeniden başlatmadan nete çıkamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 4 Ağustos 2017; 23:15:31 >

Valla gidelim bir gün ayrı ayrı şikayet oluşturalım bir şey yapalım 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli kopmalar, erişim sınırlaması, dns problemleri bitmek bilmiyor.İnternet gelse dsl gidiyor. Dsl gelse internet gidiyor.ikiside gelse erişim yok diyor. erişim gelse dns problemi veriyor.

Aynı sıkıntı ile 1 aydır ankarada bende uğraşıyorum. Bizim gibi birçok kişide aynı sorunu yaşıyor. Kesinlikle Turknet kaynaklı bir sıkıntı olduğu açık ve kabul etmek yerine günü kurtarıyorlar.

Sanırım Turknet pişmanlık grubuna katılıp tekrar ttnet yada alternatif bir iss geçeceğim. Turknet karşılıcağından çok abone almışa benziyor. Bunu karşılayamıyor.

• evet banada öyle geliyor. bu son düzeltemezlerse değiştireceğim bende.
  • up konuyu güncelledim.
  • son güncelleme

18/08/2017
    Henüz modemi götürmedim ama asus müşteri hizmetleri bağlandı kontrolleri sağladı dedikleri hiçbir hata modemden kaynaklı değil ama istiyorsanız getirin bakalım dediler. Bayramdan sonra kesin götüreceğim. Neyse Ayın 4ünden beri ne düşme ne kopma hiçbir şey yaşamadım taaa ki bugüne kadar nasıl bir talihsizlik ise Türk.net'e geçtiğimden beri ben kesinlikle bilerek yapıldığına inanıyorum artık. Binaya yeni bir hat bağlamışlar komşuya daha doğrusu , benim kabloları kopartmışlar resmen kopmuş kablolar, sabah birbirine dokundurdum internet geldi böyle bir şey olamaz yani resmen dalga geçiyorlar.
  • 6 aydır Uydunet kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım, siz 3 aydır turknet kullanıyorsunuz bilmem kaç tane sorunla karşılaşmışsınız şaşırtıcı olan turknetin yaptıkları değil bence şaşırtıcı olan sizin halen turknet kullanmanız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtkrts58

6 aydır Uydunet kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım, siz 3 aydır turknet kullanıyorsunuz bilmem kaç tane sorunla karşılaşmışsınız şaşırtıcı olan turknetin yaptıkları değil bence şaşırtıcı olan sizin halen turknet kullanmanız :)

Türk.net hız ve kota olarak uyduneti katlar diye düşünüyorum.haklısınız ama zaten çabalamamın tek sebebi, böyle firmaların sorunları kalıcı şekilde halletmesinin önünü açmak. Türk telekoma alternatif olmaları. aksi halde telekoma mecbur oluruz dünyanın parasını öderiz. böyle firmaların bence güçlenmesi gerekiyor.
  • Up güncelledim..

quote:

29.09.2017
    Günlerdir açılan kayıtlara " Türkiye'nin alt yapısından kaynaklı yeaaaa " diye dönen müşteri temsilcileriyle uğraştım. Adamlara AKN Kalkamadan önce 67 megabit hızımın oldugunu AKN kalktıktan sonra 1 megabite düştüğünü pingin alıp başını gittiğini bir türlü anlatamadım bunlar bu kadar İQ seviyesi ile nasıl yaşıyor bu insanlar anlamıyorum. Yine Cenk Beyi farklı bir sosyal medyadan rahatsız ettim çünkü şikayetlerime çözüm bulabilen bir vasıflı adam yok. sinirden çatlıyorum ya. BİR FİRMA Nasıl olurda hiçbir hatasını kabul etmez. Şuraya bakar mısınız? aylardır güncelliyorum hangisini kabul etmişler ? Bu kadar mükemmel bir müşteri memnuniyeti olamaz ya.

AKN ÖNCESİ

TürkNet İlk Ay Tecrübeler

AKN SONRASI

TürkNet İlk Ay Tecrübeler

Ek'te paylaşıyorum.. Bu da mı gol değil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge1DeliAdam -- 29 Eylül 2017; 22:47:10 >

• TürkNet İlk Ay Tecrübeler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maşallah iyi azimliymişsin. Ben bu kadar azimli olamazdım.
  • ilk kez kayıt yapacak olanlar sanal kart girerek kayıt yaptirirsa daha mı iyi olur ? sanırım 2 kez ücret çekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.