Şimdi Ara

TurkNet'in Umursamazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı özetliyorum. 1 Mart gecesi internetim koptu, uyudum uyandım geri geldiğinde ise sabit %5 paket kaybı sorunu başladı. 10 gündür TürkNet'ten destek almaya çalışıyorum ancak hala sorunumun "paket kaybı" olduğunu bile anlatamadım. Sürekli "şu kadar saattir bağlı olduğunuzu doğruladım, kopma sorununuz düzeldi." şeklinde mesaj atıp arıza kaydımı kapatmaya çalışıyorlar. Tekrar açınca da altyapı kontrolü için Türk Telekom saha ekiplerini yönlendiriyorlar. Saha ekipleri de hatta sorun bulamayıp gidiyor. Farklı modem denedim, port değiştirttim, modemi ankastre kabloyu bypasslayıp doğrudan binadaki kutuya bağlayarak denedim hiçbiri çözüm olmadı. Sonra PingPlotter ile test yaptığımda ise paket kaybına sebep olan HOP'lara ait IPlerin TurkNet sunucuları olduğunu gördüm ve TurkNet'e defalarca ilettim ancak sürekli yukarıda yazdığım cevapları almaya devam ettim. Sonuç olarak üzülerek TurkNet aboneliğimi iptal edip alternatif bir ISS'e geçeceğim.

• Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edip yardımcı olmak isteriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

yok sağolun yaklaşık 15 kere bunları ilettim ve sorunumu tekrar tekrar anlattım. dalga geçer gibi aynı cevabı tekrar vereceğiniz bir konuşma daha başlatmaya niyetim yok

• Flyingpig kullanıcısına yanıt
    PM'de mesajınızı görüntüleyemedik. Sorunu inceleyip size destek olabilmemiz için bilgilerinizi PM üzerinden paylaşmanızı rica ederiz.
  • hocam daha önce hız probleminden türknet'i kapattırmıştım,comnet kapanınca tekrar türknet'e geçtim.Comnet kullanırken kopma,bağlantı problemi ,hız problemi vs hiçbir problem yoktu ama türknet'e geçtiğimizden beri bariz hız -bağlantı kalitesi problemli.en son kayıt açtım uzaktan bir şeyler yapıldı biraz düzeldi,eğer böyle devam ederse bende başka firmaya geçerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell'in anlaşılmazlığı.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.