Şimdi Ara

Türknet internet Bağlayamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce vodafone internetimi iptal ettirip Türknet e geçtim. İlk iptal ettirip Türknet e başvurduğumda Port yok demişlerdi, daha sonra ayın 17 sinde aradılar Port açılmış hemen başvurunuzu alalım dediler bende kabul ettim, belgeleri felan gönderdim, son 1 haftadır ise port yok diyerek bekletiyorlar, ne yapmam gerekiyor Türk telekoma mı geçsem aceba

• Eski aboneliği iptal ettirerek hata yapmışsınız. Siz tekrar başvurana kadar port kapılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 26 Mayıs 2018; 12:27:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi siz bakabilir misiniz benim durumum nedir, müşteri hizmetleri hep aynı şeyi söylüyor? @TurkNetDestek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar66

hocam bi siz bakabilir misiniz benim durumum nedir, müşteri hizmetleri hep aynı şeyi söylüyor? @TurkNetDestek
    1121307(Musteri No)
  • ruzgar66 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle hizmetinizin başında yaşamış olduğunuz bu sorun sizin kadar bizi de üzüyor. Aktivasyon işlemlerinizi arkadaşlarım 18482611 numaralı destek kaydınız üzerinden inceliyor. Sizinle iletişime geçerek bilgi vermişler. Süreç içerisinde bir sorun yaşamanız durumunda bana PM üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.