Bildirim
TürkNet İnternet Değerlerim (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Vae ne oluyor tam olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Veri akisi erisimi anlaminin kisaltmasidir. İss tum herseyi telekomdan kiralar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyimi oluyor kötümü pek anlıyamadım nekadar hız alabilirim
Sizin icin fark eden iki etken var. Biri vae alt yapisinda 75 mbit almak istiyorsaniz 65 degil 80 lira yani 15 tl fazla para odemek zorundasiniz yapada olsaniz 65 ten bu hizi alirdiniz. Diger etken ise upload hizi yapda alt yapinin desteklediği kadardir ama vae de max 4 mbit olur. Ornegin ben yapadayim ve upload hizim 20-23 mbit civari. Sizin icin 35 mbit hiz sorun yaratmayacaksa 65 liradan ucret odeyin ama upload icin yapacak bisey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 30 Nisan 2019; 18:3:36 >
Yapa gelir belki vdsl geleli 1 hafta oldu öncesinde 8mbps kullanıyordum
Umarim gelir. Gelirse sizin icin super olur muhtemelen 30 mbit civarida upload hiziniz olur oyle bir durumda. Gerci suan modem arayuzunde hattin destekledigi upload hizi gorunuyordur oradan bakabilirsiniz
63 mbps uploud diyor
ben de yeni abone oldum turk.net'e, speedtest ile pc de upload hızım 2.7 mbps telefonda 4.5 mbps çıkıyor. bu neden kaynaklanır sizce?
Vaaay supermis. Demekki yapa gelse 45-50 mbit upload kesin alinir
Kurdukları vdsl kabin evimin yanında hemen
Siz saha dolabindan hizmet aliyorsunuz ozaman. Zaten yapa gelme sansi yok size bu sekilde. Yapa sadece santrallere kuruluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 30 Nisan 2019; 20:47:59 >
Sizde kabin yokmu santraldenmi alıyosunuz bizim ev santrale çok uzak 8 mbps verebiliyolardı kabin gelince hız yükseldi
Hizi bosverdim adamakilli kopmadan 15 gun stabil calismiyor boyle lanet bir firma
yapa için aktif haritanız yok mu? böyle bir içerik üretmeyi düşünüyor musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhabalar, bulunmuş olduğunuz bölgenizde bağlı olduğunuz santral dolabınızda YAPA teknolojisi olup olmadığınızhttps://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web sitemiz üzerinden adresinizi doğru bir şekilde girerseniz kontrol edebilirsiniz. İşlemin sorunda "Tebrikler, aktif altyapımızdasınız" ibaresi çıkarsa YAPA santrallerimizin arasındasınız demektir.
-
benim evimin önunde saha dolabı var ama eski tip dolap. adsl veriliyor o tip dolaptan sadece veya telefon hatları baglıdır vdsl verilemiyor. Benim evim santrale 350 metre mesafede ve santralde yapa var. 50 down 20 up gibi bir hıza sahibim ortalama.quote:
Orijinalden alıntı: yetkin58
Sizde kabin yokmu santraldenmi alıyosunuz bizim ev santrale çok uzak 8 mbps verebiliyolardı kabin gelince hız yükseldi -
bu kesinlikle yapılmalı ve yapılırsa super olur. hangi ilin hangi santrallerinde yapa var oradan görmek cok iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
yapa için aktif haritanız yok mu? böyle bir içerik üretmeyi düşünüyor musunuz?
Alıntıları Göster -
Vdsl gelse daha iyi olur sizin için hız 100e kadar çıkıyor şuan uygun paket balıyorum millenicom 84 tlye veriyo 100 mbpsyi mevcut müşterisi olduğum için 1 ay tahütüm kaldı indirimli sunmalarını bekliycem bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X