Şimdi Ara

Turknet İnternet Erişimim Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14.04.2020 tarihi itiribari ile TurkNet kullanmaya başladım 26.04.2020 tarihinde internet hattımda arıza meydana geldi ve bu tarihten belirli internete erişimim yok defalarca teknik destek kaydı oluşturmama rağmen ne bir düzeltilme çabaları ne de geri dönüş ancak kopyala yapıştır cevaplar verilmektedir bugün 6. Ci günüm herhangi bir sonuç yok abone numaram bu 1658320 buradan yetkililere sesleniyorum iptal işlemini başlatmak istemiyorum sizi seviyorum fakat bu durumu düzeltmenizi istiyorum fotoğraflardan anlayabilirsiniz lütfen bir an önce tekrar online olmak istiyorum.
    Turknet İnternet Erişimim YokTurknet İnternet Erişimim YokTurknet İnternet Erişimim Yok

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveTheDied -- 2 Mayıs 2020; 11:48:9 >

• Türk Telekom ekipleri bağlantı yapmamış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam kullanıyordum daha önceTurknet İnternet Erişimim Yok
  • Bir Göz Atsanız Buraya Acil Bir Şekilde Hocam
  • LoveTheDied kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınız için teknik ekibimize bilgi verdim. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, arıza kaydınız için teknik ekibimize bilgi verdim. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
    sizden bilgi bekliyorum.
  • Türknet Yaptı Yine Yapıcagını Mutsuz Son Gelen Destek Mesajını İyice Okurmusunuz Yani Ben Yalan Söyluyorum Sanki Burda Adamlar Şaka Gibi Cevap Veriyor Paketim 100 Mbps Kullanmam Gerekirken Bana 10 Mbps Kullanıyorum Ve Sorun Olmadıgını Söyluyorlar :D Gelde Gülme Cidden Türknet Bumudur.Turknet İnternet Erişimim YokTurknet İnternet Erişimim YokTurknet İnternet Erişimim Yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LoveTheDied kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik destek uzmanı arkadaşımız ile bugün yaptığınız görüşmede tekrardan saha ekiplerine bilgi vereceğini iletti. Takibini yapıyoruz. Ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle paylaşacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.