Şimdi Ara

TurkNet İşletmeci Değişikliğine Haksız Şekilde İzin vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır OIM temsilcilerinin ezbere, kopyala-yapıştır cevaplarından sıkılan birisi olarak firma değişikliğine gitmek istedim. Hızımın "bana göre" bilerek düşürülmesi (kaynağını bilemiyorum TT'den de olabilir) ve buna 2 aydır çözüm bulamamaları işin tuzu biberi oldu. Netspeed'e başvuru yaptım. TurkNet'de temmuz ayı itibarıyla yalın tarifeye geçtim; Netspeed'e ISS değişikliği için gerekli evrakları gönderdim. TurkNet, kendilerine "üzerime sabit hat olduğunu" söyleyerek geçiş onayına, 3 defa olumsuz yanıt verdi. Destek kaydı desen 24 saatte bir keyfi kopyala-yapıştır bir cevap yazarak geçiştiriliyor. Bari zorluk yaşatmayın da şu firmaya geçişime izin verin bunaldım sizden, bıktırdınız. Ne yapmaya zorla sizde durmamı mı sağlayacaksınız, amacınız nedir?
    xDSL devre numaram: 8829881261
    Destek No: 35549130
    TurkNet İşletmeci Değişikliğine Haksız Şekilde İzin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoDown -- 10 Ağustos 2020; 21:18:34 >

• Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Hatalı işlem yapılmış, konu hakkında ilgili ekibimize bilgi verdim. Onlar size arama sağlayacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.