Bu bilgiyi nereden alıyorsun hocam, merak ettim? Bilgilendirmeye teşekkürler tabii ki. |
TürkNet İstanbul Bağcılar'a ne zaman gelecek? (GigaFiber) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İçerde bir ajanım (arkadaşım) var :) turknet den bu bilgileri alamazsın yoksa. Bilgi edinmişken konuya da yazıyorum işte, herkes bilgi edinmiş olsun diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin muhit (barbaros sanırım) te planlamaya girmiş, sen gelince hemen geçecek misin kardeşim?
Şu anda hangi iss desin? Aylık faturan nasıl / hızın nasıl?
-
-
Hocam Yenigün Mahallesi hakkında herhangi bir bilgi var mıdır? Cumhuriyet Mh ve Sancaktepe' nin tam ortasında kalıyor.
-
Hayır yok, olsaydı arkadaşım söylerdi, bende yazardım zaten :)
Bağcılar çınar mahallesine geldiler 4 gün önce kutuyu taktılar hem türk.net hemde turk telekom alt yapı hazır sadece aktif olmasını bekliyoruz
-
Merhaba, GigaFiber aktivasyon işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Aktif olup olmadığını sayfamızdan sorgulayıp öğrenebilirsiniz.turk.net
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Bağlar mahallesi için bilgi var mı?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için net bir bilgi veremiyorum. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
-
Alıntıladığınız mesaj sizin içinde geçerli :)
Senin yerinde kaç bin kişi o interneti bekliyor bölgesinde haberin varmı dünya genelinde yüksek hızlı internete sahipsin halen ağlanıyorsun cebinde paran yoksa geç farklı firmaya :)
-
Sana mı sorucam ne yapacağımı taş arabası!!! Naşşşş!!! +
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteJAWS -- 7 Eylül 2023; 13:9:32 > -
Selam herkese
bende yavuz selim mah oturuyorum binaya türknet kutuyu monte etti kablo bağlantısını da yaptılar fakat müşteri hizmetlerine ulaşıp gigafibere geçmek istiyorum dediğim de 4 5 ayı bulur dediler yani bu kadar sürmemesi lazım biraz abartılı bi süreç zatin kapıya kadar gelmiş aktif bir hat var bakalım bende heyecanla bekliyorum.
Belki @TurkNetDestek bana bilgi verebilirsin.
-
Merhaba, ekipler sırasıyla planlanan bölgede aktivasyon işlemlerini tamamlıyor ve sonrasında altyapı sorgulamada gigafiber paket bilgisi geliyor. Ancak bu konuda bir süre bilgisi veremiyorum🙁 -
Kardeş, altyapı sorguda şu resmi görünce geçersin, az daha sabret.
-
-
Bağcılar Fatihe Ne zaman Gelir
-
Merhaba, güncel koşullar değişebildiği için süreçler hakkında bilgi veremiyorum. sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Çalışma olması durumunda bilginiz olacaktır.turk.net
GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Bağcılar Merkez Mahelesinde de topluca giga fiber için bekliyoruz ama hiç adı geçmiyor malesef :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X