Şimdi Ara

Turknet kalite düşüşü, yeni issler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2014 den bu yana türknet kullanıcısı olarak son zamanlarda adsl ve ethernet bağlantım kopmamasına rağmen sürekli bağlantım gidip duruyor(sayfalar yüklenmiyor), her defasında modemi resetlemek zorunda kalıyorum. Sanırım bir dns problemi var gibi. Son zamanlarda gün aşırı modeme reset atmak zorunda kaldığım için iyice bunalmış durumdayım. Yeni issye geçeyim diyorum ama onlar da tt altyapısını kullandığı için yine aynı problemleri yaşar mıyım? İss önerisine açığım, memnun olduğunuz sağlayıcıları söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 17 Ağustos 2022; 15:0:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hattınızı kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • Sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilmeden bu sorunuza cevap vermek imkansız. Bu arada Türknet açık ara en pahalı iss lerden birisi VDSL yada ADSL kullanıcısı iseniz Türknet kullanmanın mantığı yok çok daha uygun servis sağlayıcılar bulabilirsiniz Netspeed vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 17 Ağustos 2022; 19:14:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.