Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
13
Favori
50.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAYDAKtr kullanıcısına yanıt

bu palavralara inanıyormusun? pankart yaptırmak para değil. bedava reklam yapıyorlar. amaç adsl/vdsl çöplerini fiber adı altında pazarlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 25 Ekim 2022; 20:12:19 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

5 senedir Türknet kullanıyorum ve cok memnunum gebze gibi bi yerde 80 mb internet veriyolar.. Bu güne kadar hiç bi sorun yaşamadım... 1 sene içindede gebzenin bütün mahallerine giga fiber çekilecegine inanıyorum...

Merhaba, memnuniyetiniz bizi de çok mutlu etti İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
    Merhaba, her geçen gün gigaFiber bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Yatırımlarımızı bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre belirliyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan iletebilirsiniz.
  • 10 gün geçti tarafıma gigafiber hakkında bir dönüş sağlanmadı altyapı sorguladıgımda görünüyor ama ekstra bir durum yok adresim hakkında net bilgi almak istiyorum. Açtığım son destek kaydı numarası : 57330529

Teşekkürler.

• tolgacevik34 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber dönüşüm işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Uzmanımız talebinizi proje ekibimize iletmiştir. En yakın zamanda dönüşüm için iletişime geçecekler.

ben inanmıyorum,1-2 mahallede göstermelik işler olacak aynı sol'ün yaptığı gibi. Bu işler devletin yapması gereken altyapılar,özel sektör yapamaz ve gücü yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 26 Ekim 2022; 15:5:26 >
    Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarında proje bölgelerimize dahil edilen mahallelerde sokak, cadde ayrımı yapmadan gigaFiber hizmeti vereceğiz.

Bende inanmıyorum

• Yıllardır telekomun port yok demesi ve e açın dememe rağmen aksiyon almamalarına karşın özel bir firma olarak böyle bir girişimde bulunması beni memnun etti.

Osman yılmaz için çalışmalara başlandı bulunduğum binaya kablo çektiler. Aldığım bilgiye göre de caddelere kesme, kazma ve gömme şeklinde hat çekiyorlar. Böyle bir çalışmayı yan caddede yapıyorlardı. Ve kısa süre sonra abonelik başvurusuna açarız dediler.

Anladığım kadarıyla mümkün olduğunca hızlı ilerlemeye çalışıyorlar. Takdir ediyorum çabalarını.  

Umarım Gebze içinde yaygınlaşırlar altyapı sağlanan abone konusunda.

Bende sultan orhan mahallesinde oturuyorum bu pankart nerde tam olarak

• Sultan orhan mahallesi menzilhane caddesi ne zaman gelicek @TurkNetDestek ekibi arapcesme de çöp gibi yıkık dökük evlerde 1000 mbit kutuları mevcut ne zaman gelicek verilen adres listede mevcut fakat süre hakkında bilgi veremiyorum bahanesi ni bırak robotmusun kardeşim nasıl bi çalışan sin sen surekli aynı cevabı veriyosun millete calismiyorsunuz kardeşim çalısmıyorsunuz ay başı gelsin maaşımı yiyim derdindesiniz ayıptır yahu

• Bu arada kusura bakmayın cimere şikayet te bulundum çalışmıyorsunuz 2022 yılı bitecek sözünü verdiniz daha sultan orhan mahallesine kazık cakmadiniz cimere şikayette bulundum gereken yerlere dava da açıcam

• rossored34 kullanıcısına yanıt

ya gelmez onlar ne uğraşıyorsun,sizin mahalle Telekomun merkezi, telekom FFTH için çalışın. bırakın böyle küçük firmaları.HAYAL bunlar.

• rossored34 kullanıcısına yanıt

Aşk-ı Mahal Düğün Sarayı nın oldugu sokakta.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

proje bölgelerini veriyorum: Osman yılmaz, yenikent mah. ve göstermelik arapçeşmenin sadece 1 caddesi.

Sevgili türknet şöyle bir problem var. 15 gündür bu durumu yeni gördüğüm için sorguluyorum. Yan binam yaklaşık 2 aydır Gigafiber hizmetinden paydalanıyorlar. Ben 1053/1 sokakta oturuyorum. 1051 sokağı kazmışlar, 1053 sokağı kazmışlar kazdıkları 2 yerdende evime 5 er metre mesafe var 5 metre kazıp bağlantıyı getirmemişler ve yan binadan kablo ile internet çekmeye çalışıyorlar. Haliyle bina sakinleride buna izin vermemiş vermeyince bu böyle kalmış. Bize yerin altından geldi size neden bu binadan geliyor 5 metre kazsınlar gibisinden konuşuyorlar. Bu sebepten dolayı 2 aydır bekliyorum ve izin vermezlerse evime internet gelmeyecek mi diye sorduğum zaman çözüm üretecez deniyor. Ancak üretilen bir çözüm yok sadece konuştular komşuyu ikna edin kablo çekelim gibisinden sizde biliyorsunuz ki uzun vadede bu sorun yaratacaktır. Bunun hakkında ekipleri bilgilendirip işlemleri hızlandırırsanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin.

• tolgacevik34 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tolga Bey, ınstagram üzerinden de bildirimde bulunmuşsunuz ve ekip arkadaşlarım konuyu proje ekibimiz ile paylaştı. Dönüş yaptıkları zaman size bilgi vereceğiz.

özeldende konuyu tam olarak anlattım bakarsanız sevinirim ilginiz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.