TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (48. sayfa)
-
-
-
Hocam caddede vardı alt yapı bi bizim sokaktaki binada yoktu baya ugrastım sonuç çıkaramamıştım taki buradan bi Kablonet çalışanı arkadaş yardımcı olana kadar onun sayesinde çektiler hemde kazısız bi şekilde ben tek başına uğraşırken kazı yapılacak maliyetli falan diye reddediyorlardı ama o arkadaş kazısız bi şekilde halletti sağolsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gebze Köşklü çeşme mahallesinde aktif olarak gigafiber kullanan var mı? Bayağı bir yer tamamlandı fakat aktif olarak kullanıma geçen var mı merak ediyorum.
-
Bayagi bir yer mi:)? Muhtemelen senin evin etrafi yapildi hocam yoksa bir sokakta bile gormedim ben varliklarini
Hahahaa hocam doğru diyorsun belki ben denk geliyorumdur. Köşklü çeşme büyük bir mahalle.
-
Bu kadar ağır yayılan bir firma gerçekten onlar gelene kadar Türk Telekom döşedi fiberi.
-
valla öyleler bende kablonet gpon getirttim turknet gelecekte ooo ölme eşegim ölme
-
-
Hayırlı olsun 2070 e inşallah Gebze yi bitirerler komple hocam 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 29 Aralık 2024; 15:48:57 >
Sagolun hocam 1 sene dır telekoma başvuru yapmıştım üst üste ne gelen var ne giden bende salmıştım artık kim gelirse ona geçecem diye vaktim 1 hafta önce başlamışlar çalışmalara zaten komple gebzeye gelmişler kazım ekibi ile sonlandırma ekibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartepe İstasyon Mah.
Max
67 Mbps VDSL hizmet veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 6 Ocak 2025; 21:59:54 >
Arkadaşlar bi konuda danışmak istiyorum bu ayın 3 ünde turknet ten kurulum için geldiler evime. Kadar kablo çekildi modem kuruldu fakat sinyal verilmemiş arıza kaydı bıraktılar 8 ila 10 iş günü sürer dediler 10 günü geçti hala cevap gelmedi alt yaptı sorgulattigimda 1000mbit gösteriyor ne yapmamız lazım fikri olan varmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossored34 -- 17 Ocak 2025; 19:26:43 >
Darıca'da doğalgaz patladığı için genişleme durmuş galiba. Oradaki altyapı pert etmişler.
-
Gebze'nin büyük mahallesinde İSTASYON MAHALLESİ'ne TurkNet ekibi hiç altyapı getirmemiş. Marmaray, Tren istasyonu ve uzunlamasına olan aktif mahalleye GigaFiber getirmemeleri ilginç. Turkcell ve Turk Telekom fiber çekti bir bunlar getiremedi mahalleye.
-
3 sene önce kablo çekmişlerdi anca geldi 3 sene geçmiş aradan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X