Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
13
Favori
50.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sene olmuş bitiyor. Sene olmuş olacak 2025 hala Gebze'yi bitiremediler. Orayı bitirecekler de Kocaeli ye yayılacaklar da.. Ben o arada Telekom Fiber getirttim mahallemize müstakil evime bağlattım. 1000 mbit alıyorum. Çok güzel.. Türknet hala yayılacak hala..

• cerkain C kullanıcısına yanıt

uğraşmaya gerek yok, telekom fiber yetiyor, bir sürü alternatif iss var.

• imate kullanıcısına yanıt

Şuanda güncel olan gigafiber arapcesme Sultan Orhan Osman yılmaz bu 3 mahallenin 2 sokaklarında gigafiber yarım yamalak bırakıp gittiler bizzat kendim kontrol ettim saatlerce sadece arapcesme Mh sinin %90 i çekilmiş geri kalan mahalleler sadece %1 kisimlari gigafiber var verim alamadıkları için bursaya geçtiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rossored34 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan köşklüçemedelermiş bizzat belediyeden aldım bilgiyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

Referans kodunuzu kendi konunuzda paylaşın arkadaşlar; diğer konuları kirletmeyin.

Misal; bedavacı bu arkadaşımız gibi. 40 TL nelere kadir.  

Güçlü-Kompüter.

• lordert kullanıcısına yanıt

Belediyeye sormak lazım tatlıkuyu mahallesi için adım atacaklarmı oda var. Koskoca mahalleyi resmen es geçtiler yazık resmen diğer mahallerde kablo var çoğu komşu şikayet ediyorlar türk telekoma kablolarınızı alın diye bundan dolayıda gelmeyebiliyorlar

Geçenlerde bursadaydım böyle yapışık bina yapılarını baz alarak çekim yapıyorlar eğer bina araları açık ise pek planlamaya almıyorlar maliyetten dolayı öyle öğrenmiştim bir görevliden ne kadar doğru tartışılır.

Gorende tum mahallelere geldi de Tatlikuyu kaldi sanir:) Arapcesme haric nereye gelmis Turknet? Osmanyilmaz’da bir kac sokak yarim yamalak yapilip birakildi.Kosklucesme’de diyorlar ama ben Turknet’e ait bir sey gormedim.Muhtemelen yalandan bir kac bina yapip yine bekleyise gecerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 25 Eylül 2024; 12:50:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen günlerde köşklü çeşme parkının üst tarafında çalışmalar vardı. Muhtarın oğlu 3 ay içinde mahalleyi bitirecekler diye bilgilendirme yaptı fakat forumda yazan diğer arkadaşlara katılıyorum. Birkaç yer yapıp ortadan kaybolurlar sonra kim bilir ne zaman hangi mahallede yarım yamalak bir iş yapmaya gelirler. Temennimiz gelmesi yönünde. 2025 yılına gireceğiz hala ADSL kullanıyorum.

• lordert kullanıcısına yanıt

Yok hocam bunlardan umudu kestim ben köşklicesmenin gözde olan 1 veya bilemedin 2 yer çekip kaçacak lar

Benim olduğum cadde full yapışık kablolamaya en el verişli mekan ama nafile 4 sene oldu

Arada adam yoksa o iş olmaz ne yazık ki.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

O yüzden böyle yaptıkları sürece abone kaybetmeye devam edecekler

• Corylus_ C kullanıcısına yanıt

bunları bekleyene kadar, telekom fiber'in gelmesini sağlayabilirdin.

Türknet'ten fazla bir şey beklemiyorum açıkcası. Zaten yapabildiklerinin en iyisi yaptılar.

Sonuçta Telekom gibi devasa kaynakları yok.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Hocam kaynakla alakası yok biraz empati yapmayı becerselerdi 100 abone kazanmak yerine 10 bin den fazla abone kazanırdı şu koca gebzede 1000 mbit kullanmak isteyen o kadar çok genç ve esnaf varki haddi hesabı yok çevreden duyduğum bi bilsen

Malesefki türkiye burası ben onun ayağına gitmem o benim ayağıma gelsin düşüncesi var kurumlarda bu böyleydi olmayada devam edicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossored34 -- 21 Ekim 2024; 4:36:55 >
  • 6-8 hafta içerisinde evinizde yazısı geliyor artık altyapı sorgulamada. Pek umudum yok ama inşallah gelir

• Corylus_ C kullanıcısına yanıt

Hangi mahallede ikamet ediyorsunuz hocam?

Köşklü çeşme mahallesi

Yaklaşık 1 ay önce çalışmalara başladılar. Benim oturduğum binada hâlâ ADSL var herhangi bir firma fiber getirmedi. İnşallah türknet gelir.

• Hayırlısı olsun hocam darısı başımıza

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.