Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
13
Favori
50.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizede kablonet altyapı çekti ancak docsis olarak 100 mbps geçmiyor çok garip. Umarım dönüşüm yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

2.5 3 sene olacak hala gebze de osmanyılmaz arapçeşme ve sultanorhan dısında baska bi mahalle yapılmadı gigafiber mustafapaşa mahallesine ne zaman başlanacak

• lordert kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz tüm bölgelere gigafiber ulaştırmak adına elinden geleni yapmaktadır. Yaşanan tatsız durum için çok üzgünüz. Planlı bir çalışma olduğu için net bir bilgi veremiyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

planlama biriminden bilgi alabilirmisiniz bu sene içinde gebzede çalışma yapılacak mı yapılmayacak mı

Bende Sultan Orhan mahallesinde oturuyorum sadece eski Bağdat Caddesi kutulama yapıldı geri kalan caddeleri 3 senedir kablolu halde bekliyor çürüdü kablolar resmen

• rossored34 kullanıcısına yanıt

hocam bunların getireceği yok fiberi baksanıza güya 2023 yılı sonunda 11 mahalle gigafiber olacaktı 2025 e 6 ay kaldı sadece göstermelik bir kac yeri yapıp kayboldular ortadan

Yok hocam ben umudu kestim 3 sene olacak gelmezler daha inan bir gelişme varmi diye buraya gelip bakıyorum turknet in cevap veren kişisi aynı bakkal çırağı gibi aynı cevaplari verip durmuş aynı ustam gelsin o size söyler der gibi resmen

• rossored34 kullanıcısına yanıt
    Hocam suan sabit fiyat kampanyasındayım bunlar zam yapıp fiberi getirmiyorlar bende aralıkta Türk Telekom a geçmeyi düşünüyorum aralıkta bitiyor kampanyam en azından Türk Telekom’a bastırırım fiber için geçen tt genel müdürlüğüne gittim fiber için bizde aboneliğiniz olsa fiber için mail atardık dediler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Belediyeden edindiğim bilgiye göre köşklüçeşmedeler şuan ordan hacı halilin bi kısmını ardından güzeller mahallesine geçmeyi planlıyorlarmış Turknet

Tatlıkuyu mah üvey evlat mahallesi olarak görünüyor şaka gibi.

• imate kullanıcısına yanıt

telekom fiberi zorlayın.

Bende mustafapaşadayım hocam bizim orada aynı

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Telekom fiber var hocam

o zaman hiç uğraşmaya gerek yok.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Upload için lazım aslında hocam

• Arkadaşlar sayfalar boyu yazılmış biliyorum ama; Gebze'de hangi mahallelerde şu an gigafiber var ya da var mı özet geçebilecek biri var mı? İlk gönderide yazan yerler sanırım Gigafiber hareketi ilk başladığında açıklanan yerler. O köprünün altından çok sular aktı bildiğim kadarıyla :D

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Osmanyılmaz arapçeşme sultanorhanda var köşklüçeşmeyi yapıyorlarmış şuan ordan hacı halilin bir kısmını yapacaklarmış ordan güzellere geçeceklermiş

Teşekkür ederim Hocam. Şu durumda işime yarayan bi Sultanorhan ve Hacıhalil galiba. Umarım daha aşağıya da inerler zamanla.

Bekliyoruz hocam bizde ben Mustafapaşa dayım biran önce gelmelerini bekliyorum

Fatih devlet hastanesinin oralarda şu an gigafiber var.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.