Bizede kablonet altyapı çekti ancak docsis olarak 100 mbps geçmiyor çok garip. Umarım dönüşüm yaparlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (46. sayfa)
-
-
2.5 3 sene olacak hala gebze de osmanyılmaz arapçeşme ve sultanorhan dısında baska bi mahalle yapılmadı gigafiber mustafapaşa mahallesine ne zaman başlanacak
-
Merhaba, ekiplerimiz tüm bölgelere gigafiber ulaştırmak adına elinden geleni yapmaktadır. Yaşanan tatsız durum için çok üzgünüz. Planlı bir çalışma olduğu için net bir bilgi veremiyoruz. -
planlama biriminden bilgi alabilirmisiniz bu sene içinde gebzede çalışma yapılacak mı yapılmayacak mı
-
Bende Sultan Orhan mahallesinde oturuyorum sadece eski Bağdat Caddesi kutulama yapıldı geri kalan caddeleri 3 senedir kablolu halde bekliyor çürüdü kablolar resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bunların getireceği yok fiberi baksanıza güya 2023 yılı sonunda 11 mahalle gigafiber olacaktı 2025 e 6 ay kaldı sadece göstermelik bir kac yeri yapıp kayboldular ortadan
-
Yok hocam ben umudu kestim 3 sene olacak gelmezler daha inan bir gelişme varmi diye buraya gelip bakıyorum turknet in cevap veren kişisi aynı bakkal çırağı gibi aynı cevaplari verip durmuş aynı ustam gelsin o size söyler der gibi resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam suan sabit fiyat kampanyasındayım bunlar zam yapıp fiberi getirmiyorlar bende aralıkta Türk Telekom a geçmeyi düşünüyorum aralıkta bitiyor kampanyam en azından Türk Telekom’a bastırırım fiber için geçen tt genel müdürlüğüne gittim fiber için bizde aboneliğiniz olsa fiber için mail atardık dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belediyeden edindiğim bilgiye göre köşklüçeşmedeler şuan ordan hacı halilin bi kısmını ardından güzeller mahallesine geçmeyi planlıyorlarmış Turknet
Tatlıkuyu mah üvey evlat mahallesi olarak görünüyor şaka gibi.
-
telekom fiberi zorlayın.
-
Bende mustafapaşadayım hocam bizim orada aynı
Telekom fiber var hocam
-
o zaman hiç uğraşmaya gerek yok.
-
Upload için lazım aslında hocam
-
Arkadaşlar sayfalar boyu yazılmış biliyorum ama; Gebze'de hangi mahallelerde şu an gigafiber var ya da var mı özet geçebilecek biri var mı? İlk gönderide yazan yerler sanırım Gigafiber hareketi ilk başladığında açıklanan yerler. O köprünün altından çok sular aktı bildiğim kadarıyla :D
-
Osmanyılmaz arapçeşme sultanorhanda var köşklüçeşmeyi yapıyorlarmış şuan ordan hacı halilin bir kısmını yapacaklarmış ordan güzellere geçeceklermiş
Teşekkür ederim Hocam. Şu durumda işime yarayan bi Sultanorhan ve Hacıhalil galiba. Umarım daha aşağıya da inerler zamanla.
-
Bekliyoruz hocam bizde ben Mustafapaşa dayım biran önce gelmelerini bekliyorum
Fatih devlet hastanesinin oralarda şu an gigafiber var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X