|
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (45. sayfa)
-
-
2024 içinde Mustafapaşa mahallesine gigafiber gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz değerlendirecektir, uygun görülmesi durumunda projeye dahil edilecektir. -
Hocam 2 sene oldu talep bırakalı bi sonuç çıkmadı hala
Sizi anlıyorum ancak iletmiş olduğum gibi, bölgeden gelen talep yoğunluğu ile proje ekiplerimiz değerlendirme yapmaktadır. -
arkadaşlar bu başlığa artık yazmayın, hepsi hayali proje, size umut satıyorlar, reklam yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 30 Ocak 2024; 21:31:15 > -
Turknet ekibi elini taşın altına koymadıkları sürece hiç bir zaman başaramıyacaklar kendi abonelerine yöneldikleri için karşı firmalar her zaman yükselmeye devam edecektir bu kadar net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amaçları PR (Reklam) başka söze gerek yok.
-
-
Kış mevsimi olduğu için genelde çalışmalar mart veya nisana kadar durduruluyor hocam.
-
Hocam geçen de Facebook ta biri istediği kadar talep alamadığı için çalışmaları askıya aldı diye söylemişti hocam belki de bidaha başlamayacaklar hiç
Açıkcası hocam belli olmaz bunların sağ solu halen altyapı olmayan mahaleller mevcut. Seçim ihtimalinden dolayı yatırımları durdurmuş olabilirler.
-
Bakalım inşallah devam ederler seçimden sonra
lütfen artık aynı mesajı kopyala yapıştır yapmayın artık sıkılmadınız mıc
bahaneleri her zaman hazır kışın mevsim şartları yazında yol çalışmaları belediyeden arkadaşa mesaj gelmiş çalışma yok diye adam hala proje son hızla devam ediyor diyor bursa saki çalışmadan bahsediyor yapay zekamı cevaplıyan bazen şüphelenmiyor değilim
Açıkcası hocam altyapı bekleyen bir arkadaşım vardı Türk telekomdan , kazı yasağı sebebiyle mart veya nisan ayında kazılara başlamışlardı. Oradan biliyorum hava şartları bahanesinin yanı sıra seçimde geldiği için biraz gecikebilir tabi ki türknetin projeyi askıya almadığını varsayarsak.
-
-
@TurkNetDestek Kanka selam belki 1 senedir foruma bakmıyordum Turksat Kablonet çektirdim 1000/100 kullanıyorum Mümkünse Gebzeye gelmeyin.
Banada ek gelir lazım biliyonmu evlilik toplarına felan giricem senin işi ben devralarabilirim bana bilgi vermenize gerek yok zaten ne yazacağımı harfi harfine biliyorum.
Ek gelir olur banada seninde canın sıkılmıştır zaten aynı sorulardan.
-
Hocam bu 1000/100 hızı gebzede mi alıyorsunuz?
-
hocam gecen sene mustafapaşa mahallesi gümüşpala caddesinin oraları fiberlediler benim sokak gümüşpala caddesiyle birlesik 748/1 sokak ama bana getirmediler fiberi arkadasta benim oturdugum yere yakın bi konumda oturuyor kendisiyle daha önce konusmustum gecen sene 1000/100 alıyor yani hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X