Tam adres verin aracımla bizzat gidip bakacağım hava civa bunlar. |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (43. sayfa)
-
-
Arkadaşlar osmanyılma mahallesinde kesinti yaşayan var mı ? Los ışığı yanıp sönüyor hattı apartman girişinden itibaren kontrol ettim sorun gözükmüyor ama internet yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sinyal düşüklüğü veya bir yerden kablo kopmuş olabilir hocam türknetin sitesinden talep bırakmanız iyi olacaktır
-
Merhaba, bağlantınızla ilgili yaşadığınız sorun devam ediyorsa online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. -
Arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre Türknet ekipleri izmit tarafında çalışıyor şuan bı arkadaştan öğrendim dün gigafiber baglattirmis anliycaginiz gebzeye yatırım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmitte hangi semt mahalle ?
-
İşin garibi gebze"de fazla abone toplayacak mahalleler var bir kaç yeri yapıp gitmişler Bursa İzmit bakalım başka hangi yerlere gidip bizim mahalleye gelecek..
-
güya 11 mahalle yapılacaktı gebze de 3 mahalle yapıp izmit bursaya atlıyorlar çok sacma bir plan sürecleri var önce planladıgın yerleri bi bitir sonra yeni yerlere git arkadas ben 2024 ün ilk 2-3 ayı içerisinde gebzede çalışma yapmazlarsa bir daha hiç çalışma yapacaklarını düşünmüyorum şuan bulundugum sokaga kablonet fiber getirmeye çalışıyorum gelecek planlama arasına aldırdım onu kovalıyorum gelirse kablonet turknetın t sıne bakmam bir daha
-
Size halen kablonet gelmedi mi hocam?
-
yok hocam henüz gelmedi gelecek planlamaya almıstılar 2024 te gelir diye düşünüyorum
-
Facebook tan bulmuştum gördüm teyit olsun diye İzmitin işlek caddesiydii yorumu bulamiyorum bulayım atarım hakkaten de bağlatmis gördüm izmitteyken kaçırma derim bunları kaçırırsan vallahi beklersin bizim gibi 2 sene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossored34 -- 17 Aralık 2023; 0:19:41 >
Yok hocam ben umudu kestim 1.5 senedir kablolu duruyor bina çürüdü artık kablolar pas tuttu resmen
Nereye 3 mahalle tamamlandı hocam arapcesmenin sadece %80i ni tamamladılar Sultan Orhan mahallesinin sadece eski Bağdat caddesi tamamlandı Osman yılmaz mahallesininde mezarligin o tarafı fiberlendi muhtarlığın oraya kadar başkada yok yarım birakip gittiler
Yemin ediyorum şuraya üye olurken Er dim derdimi döke döke çavuş oldum albay olunca belki bağlarlar oda 5 seneyi bulur
Merhaba, tam adresinizi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Dostum, sana hala Gigafiber gelmedi mi?
-
Benim mahalleye gelince belki onada gelebilir
-
BTK üzerinden şikayet oluşturdum hala süre bilgisi veremiyoruz diye klasik yanıt veriyorlar bunların gigafiber getireceği yok hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, talep gelen her bölge için proje ekiplerimiz değerlendirme yapıyor. Uygun görülmesi durumunda adresler sıraya alınıyor ve çalışma planlanıyor ancak net tarih iletmemiz mümkün değil. -
Hocam bi evet planlamada 2024 yılı içerisinde veya değil demek zor değil hocam işi yokuşa sürüyorsunuz süre bilgisi veremiyoruz diyerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X