Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.360
Cevap
30
Favori
138.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zannetmiyorum, 35-6 alıyorum bende şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purps P kullanıcısına yanıt

hocam düne kadar bende o 3Mb görünüyordu taaki bu geceye kadar, yani belki hic bir anlam ifade etmiyorda olabilir sadece heyecanlandırdı.   

• aralığın son haftasında bizim sokakta drop kablolar çekilmişti 13 şubat cumartesi günü apartmana turknet geldi kutu taktı, apartmanlardan gelen kabloların ana hat kablosuyla birleşeceği yerde bir gelişme yok, kutu takan ekip sinyalin gelmesinin 1 ay sürebileceğini belirtti ama tam olarak bu bilgiye vakıf mıdırlar bilemiyorum. bence kçekmece santraldeki turknet altyapısı henüz bütün mahalleye 1 gbps up/down(en azından 6 ay deneme süresi boyunca) verebilecek kapasitede değil. arada turknetin sayfasındaki şeffaflık raporu bölümündeki arıza/bakım listesinde kçekmece yazacak mı diye kontrol de etmiyor değilim. :)

• AhmetDzhan A kullanıcısına yanıt
    İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • Mert Bulut NGIVP M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle üzerinden sorgulama yapılmaktadır. Sokak ayrımı yapılmamaktadır. 2021 yılı içerisinde Yeşilova mahallesine gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı proje kapsamındaki bölgelere bulunduğumuz yıl içerisinde hizmet vereceğiz.
  • Bugün gigafibere geçiş için tekrar randevu verildi Gelen ekip 2.kez binada sinyal yok diyip geri gitti.Geçen aradığımda sinyal sorunu çözüldüğünü söylemişti.Bugün yine aynı sorun.Sinyal sorunu ne zaman çözülüp, gigafibere geçişim yapılacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı proje kapsamındaki bölgelere bulunduğumuz yıl içerisinde hizmet vereceğiz.

Peki benim bir sorum olacak.

Vdsl'den Fibere geçerken abonelik iptal edip sıfırdan açmak gerekiyormus bu buyuk sıkıntı.

Peki Turknet Vdsl üyesi olacam ben bu ay sonu, Gigafiber geldiği zamanda yine Vdsl iptal edip öylemi Gigafibere geçecez yoksa bizi otomatik geçirecekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 19 Şubat 2021; 12:35:37 >
  • GİGAFİBER kendi altyapıları olduğu için otomatik geçiriyorlar

sadece türk telekom altyapısındaki fiber geldiğinde geçiş almıyorlar o zaman iptal edip sıfırdan abonelik yapman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 19 Şubat 2021; 12:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOKTORBEY34

GİGAFİBER kendi altyapıları olduğu için otomatik geçiriyorlar

sadece türk telekom altyapısındaki fiber geldiğinde geçiş almıyorlar o zaman iptal edip sıfırdan abonelik yapman gerekiyor

Tesekkur ediyorum cevap icin. Yani sıkıntı çekmeyeceğiz güzel.  

Mart bası Superonline illetiyle taahahuddum bitiyor Allaha sukur kurtuluyorum 1,5 Upload'dan. Turknet Vdsl geçip gelecek olan Gigafiber icin hazırlgımı yapacam artık.

• evet hocam sıkıntı yaşamazsınız inşallah giga fiber en kısa sürede gelir benimde tek temennim bu.

• Beyler kabloyu çektiler binaya kutuyu da taktılar başka işlem yapılacak mı ne zaman aktif olur bu

• Purps P kullanıcısına yanıt

Biz de bekliyoruz hocam, net bir bilgi yok sanirim bu konuda. Hemen diyenler de var, 1 ay diyenler de var.

• berlack kullanıcısına yanıt

Kablo ile kutuyu hemen bir hafta içinde hallettiler inşallah bağlantı da bu kadar hızlı olur

• qprpirlo Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. İletişim bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba, mevcut abonelerimizin bulunduğu bölgeye gigafiber hizmetimiz geldiğinde abonemiz ile iletişime geçerek sözlü onayını alarak geçiş sürecini başlatacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Halihazırda başka bir firmadan VDSL hizmeti alıyorum. Geçiş yapmadan ya da iptal etmeden gigafiber altyapısı üzerinden Türknet'e abone olabilir miyim? Yani iki internet de aynı anda açık olacak.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 19 Şubat 2021; 16:24:15 >

• Bunu kullanıyorum tavsiye etmem. AC yok bunda. Üstelik güncelleme desteği de bitti. Her gün yeniden başlatıyorum. Yoksa donuyor.

En azından Keenetic Viva gibi bir şey lazım. Gigafiber için Türknet modemi ücretsiz veriyormuş.

Ekleme: VDSL olduğunu unutmuşum. Keenetic Viva sadece router. Size bir modem router lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 19 Şubat 2021; 17:34:57 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.