Bildirim
Turknet kurulum ekibi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Online işlemlerde aktivasyon tamamlandı yazdıktan sonra kendiniz kurulum yapıp bağlanabilirsiniz -
Cevabınız için teşekkür ederim.
E peki sözleşmeyi gönderdikten sonra kaç gün sürer aktif olması ve alınan 66 tl kurulum ücreti iade edilirmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan2121 -- 2 Mayıs 2020; 23:58:6 > -
Merhaba, sıfırdan başlatılan aboneliklerde kurulum ücreti alınıyor ve ücret iptali yapılmıyor. Aktivasyon işlemleri ortalama 6 iş günü içinde tamamlanıyor. -
İlçede olduğumuz için ekip çok geç geliyor ( arkadaşım başvuru yapmıştı ordan biliyorum.) Ekip olmadan kendim modem ayarı yaparak bağlanabilirmiyim ? -
kulllanırsın adsl sinyal varsa -
kullanabilirsiniz. ancak 66/99 TL kurulum ücreti ekipler hiçbirşey yapmasa da alınıyor maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: turan2121
İlçede olduğumuz için ekip çok geç geliyor ( arkadaşım başvuru yapmıştı ordan biliyorum.) Ekip olmadan kendim modem ayarı yaparak bağlanabilirmiyim ? -
Teşekkürler hocam cevabınız için internetim erken bağlansında gerisi önemli değil -
Merhaba, kurulumu yapabilirsiniz ama kurulum ücreti arka planda da yapılan bir çok işlem için alınması nedeniyle kurulum ücreti iptal edilmez. Kurulum ekipleri en uygun tarihe randevunuzu oluşturuyorlar. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X