Şimdi Ara

Türknet Kurulum Ücreti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    18.06.2020 tarihinde Turk Telekom internet taahhütüm bitti.Bende Turknete geçmek için Turk Telekom interneti iptal ettim.Mailime gönderilen evraklari inceledigimde 99 tl kurulum ücretinden haberdar oldum. Müşteri hizmetlerini aradığımda kurulum ücreti vermemek için Turk Telekomu iptal etmeden bizi aramanız gerekiyordu denildi.Durumu saçma bulduğum ve ücreti ödemek istemediğim için abonelik başvurumun iptalini istiyorum.
    Müşteri no:1739183 Destek No 34362433

• Türk Telekom u iptal etmeseydin port değişimi olmayacaktı. Saha ekibi gelip etiketleme yapmayacaktı.
    Türknet de kendi ekibi ile tekrar bağlantı için ekip yollamayacakti.
    Hem santralde hem saha da hem de evinde fiziksel işlemler yapmak zorunda kaldılar. Bunun da ücreti 100 lira. Şu an bir Beyaz eşya bozuldu mu hiç bir şey yapmasalar bile 50 lira servis ücreti alıyorlar. Yani çok büyük bir ücret değil. Kredi kartı tanıttın mi 66 lira oluyordu en son.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan kurulumda her firma ücret alır ama başka firmaya iptal etmeden geçersen kimse senden para almaz.
  • Merhaba, evraklarınızı göndermemeniz durumundawww.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan iptal talebinde bulunabilirsiniz.
    Sorun şu bana kimse tarafından 100 tl kurulum ücreti ödeyeceğim söylenmedi.Kendim sözleşmeyi incelerken gördüm.
    Ayrıca ekstra 1 ay fatura resmen size göre çok bir ücret değil.Hiç öğrenci olmadınız sanırım.
  • Saygısız Şeftali kullanıcısına yanıt
    İlk baş sözleşmeden bahsedeyim.
    Sözleşme konusunda en sıkıntıli olan Türk Telekom, superonline gibi marka sağlayıcılar sanırım.
    Abonelerine 24 ay taahhüt süresi boyunca iptal edersen yani cayarsan 1000 lira veya daha fazla cayma bedeli ödersin demiyor. O yüzden sözleşmeyi senin yaptığın gibi iyi bir şekilde okumak gerekiyor.

Öğrenci değilim şu an. 4 yıllık üniversite hayatım boyunca yurtta kaldım. Bırak eve internet bağlatmayı üç dört arkadaş ev tutacak gücüm bile yoktu.

Türk Telekom abonesi iken buraya konu açsaydin sana yardımcı olmaya calisirdik. Kesinlikle iptal etme derdik. Ama dediğim gibi iki farklı ekip sahada fiziksel müdahale yapıyor. Bunun bedeli de 100 lira malesef.

Dogalgaz aboneliği yaptıracagim sıfır binaya. Kombi girişinde bir kaçak varmis ve o kaçağı bulup gaz yetkilisinin bir daha gelip okey vermesi için 200 lira ödedim.

Kısacası bu tarz sirketler öğrenci falan dinlemiyor ve bu tarz sirketlerin içinde yine insaflı olanı Türknet gibi firmalar.

Türk Telekom da bağlantı ücreti 200 kusur lira artı kurulum ücreti var 100 lira.
    Superonline da bağlantı ücreti 200 kusur lira artı aktivasyon ücreti var 100 kusur lira.

İstersen onların sözleşmelerini de okuyabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saygısız Şeftali kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda detaylı bilgi vermek isterim. Sıfırdan abonelik başvurularında kurulum ücreti alıyoruz. Kredi kartı otomatik talimat vermeniz durumunda 66 TL kurulum ücreti alınmaktadır. Geçiş sürecinde ise kurulum hizmeti vermiyoruz. Bu nedenle ücret almıyoruz.
    Sorun 100 tl ücretde değildi zaten sorun sadece 85 tl ödeyeceksiniz diyen hanımefendideydi.Zaten çoğu kişi bir kod sayesinde ya da kampanya üzerinden 1 ay ücretsiz kullanıyor.Ben bu hakkıma bile başvurmadım.Gerekli incelemeler yapıldı 100tl ücretin alınmayacağı söylendi ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.