Şimdi Ara

TurkNet Lütfen Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sağlıklı 4 megabit hız, şehiriçi 20 ms ping alıyordum sonra hızım 2 megabit oldu, ping değerim 33 ms, bana sebep söylemiyorlar, sorunu çözmüyorlar, bunu geçelim. Geçenlerde Türk Telekom saha ekibi geldi arıza için hızımın çok düşük olduğunu böyle ne olacağını sordum sen YAPA altyapısını kullandığın için buradaki santrale bağlayamıyoruz bu mahalleyi, 200 kişi senin yüzünden bekliyor, Türk Telekoma geç 1 haftaya bağlarız, 16 megabit alırsın falan dedi. Bu arada mahalleye yeni santraller koyuldu ve mahallenin bir kısmı 16 megabite geçti ancak benim oturduğum bölgede herkes 1-2 megabit hala. Ben de düşüneyim dedim baktım Türk Telekom paketlerine hep taahhüt ve sınırlı almak istemedim, TürkNet ile görüştüm benim bağlantımı YAPA değil de VAE yapın diye, ilk YAPA aldığımdan dolayı VAE yapamayacaklarını söylediler. Sonra aboneliğimi iptal edip NetSpeed gibi bir sağlayıcıdan alayım VAE olur, santrale rahatça bağlarlar dedim ancak birçok firmayı araştırdım hepsi port yok abonelik alamazsınız diyor. Ben de YAPA olarak 2 megabit, 33 ms şehiriçi ping ile devam ediyorum ancak dediğim gibi oturduğum bölgedeki herkesin durumu böyle kötü, ama mahallenin alt tarafı 16 megabit alıyor, onlar da bizim gibiydi. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar fikrinizi belirtirseniz sevinirim, karışık durum. Ayrıca yazmayı unuttum sona ekliyorum bu bana YAPA olduğunuzdan bağlayamıyoruz diyen görevli daha sonra santralin orada inşaat var ondan bağlayamıyoruz diye de bir şey söyledi.

• TT tekeline takılmışsınız, kendi altyapılarını düzeltirken kablolarınıza zarar vermiş olabilirler, daha önce gördüm çünkü.
    Turknet e iptal ederim bak diyerek bir çıkışıp ciddi konuşmanız gerek, gelip altyapılarını kontrol etsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.