Şimdi Ara

Türknet Mağdurlar Kübüne Hoşgeldiniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herifler 6 ayı aşkın bir süredir akşam olunca kopan bağlantı sorunumu çözemedi.
    16 mbit gelen hızı nerdeyse yarıya indirerek ancak kullanabiliyordum.Bu sorunun giderilmesi için 2 arıza kaydı bıraktım.Birincisini" çözdük "diye kapattılar,İkincisi" sorun sizdeki ehehe" gibisinden kaale almadılar.

Netspeed ocakta Adana'ya geliyormuş.hepitopu 1 ay daha katlanıp bunlara tekmeyi basacağım.
    Ayıp arkadaş ya, alenen billur geçiyor herifler benimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Kasım 2017; 15:42:3 >
  • Yurtdışı çıkılar pert sanırım.

Ping süreleri çok yüksek !! Yıllardır ilk defa 2 gündür serverdan atılıyorum yüksek pingden dolayı !!!!
  • Komediye bak.. alacağımız var ama tahsil edemiyoruz..

Türknet Mağdurlar Kübüne Hoşgeldiniz..Türknet Mağdurlar Kübüne Hoşgeldiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambivalentes -- 27 Kasım 2017; 10:59:34 >

• Hoşbulduk.
  • Arkadaslar bana pmden telefon numaranizi yazun turknet magdurlari watsap gurbuna ekliyeyim bir projemiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte türknetin yalanının ispatı...
    Türkcellin arayanıbil abonesiyim yani telefon kapalı bile olsa açtığımda aranma raporu gelmesi lazım ama ne arandım ne de arayan raporu gelmedi, neymiş efendim aramışlarda ulaşamamışlar, yalan.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 1 aydır boş port yok diye internetim bağlanmadi. Bunu keşke başvuru yaparken söyleselerdi. 1 hafta daha bekleyeceğim yoksa millenicoma geçceğim çünkü port açacakları yok bunların yerliyi destekleyelim diyoruz ama olmuyor türknet çok pasif kaliyor bir port bile açamıyor. İnternet açılsa bile ileride çıkabilecek sorunlar kaç gün sürecek allah bilir. Oyuzden cuma fax çekeyim iptal olsunda işimize gücümüze bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.