Şimdi Ara

Türknet mi Netspeed mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta sonra Türk Telekom ile olan 4 yıllık taahhüt sürem sone eriyor, mevcut durumda 16 Mbps'e kadar 75 GB AKN için 60 TL ödüyorum. Taahhüt sonrası artık Türk Telekomdan farklı bir servis sağlayıcıyı denemek istiyorum. Hattım en fazla 16 Mbps'e kadar desteklliyor. Türknet ve Netspeed seçenekleri var. Sizce hangisine geçmem mantıklı olur.

Türknet mi Netspeed mi?

• Vdsl desteği yoksa en ucuzu netspeed 16 mbit kotasız 50 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Vdsl desteği yoksa en ucuzu netspeed 16 mbit kotasız 50 lira.

Bende konuyu açan arkadaşla taahhüt süresi konusunda aynı durumdayım. 50megabite kadar vdsl destekliyor hattım. Ttnet i değiştirmek istiyorum. Hangi iss yi tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepcep34

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Vdsl desteği yoksa en ucuzu netspeed 16 mbit kotasız 50 lira.

Bende konuyu açan arkadaşla taahhüt süresi konusunda aynı durumdayım. 50megabite kadar vdsl destekliyor hattım. Ttnet i değiştirmek istiyorum. Hangi iss yi tavsiye edersiniz?

Netspeed
  • arkadaşlar hattınızın max destek hızını tt nete göre düşünmeyin. türknet ve netspeed den daha fazlasını alırsınız, türknetin kotası yok ve 1000 dk telefon konuşması veriyor, ben 6 aydır memnun şekilde kullanıyorum hattım 90 mbit destekliyor 35 mbit veriyor kullanıyorum.

• Ben aile sağlığı merkezine yeni hat açacağım

Direkt Türknet ten Netspeed ten internet alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Ben aile sağlığı merkezine yeni hat açacağım

Direkt Türknet ten Netspeed ten internet alabilir miyim?

Alabilirsin tabii hocam... Hatta türk net alırsan sabit telefonu da b dava ya getirmiş olursun

• Eski TürkNet yeni netspeed kullanıcısı olarak şöyle söyleyim, TürkNette hızınızı düşürmek veya yükseltmek istediğiniz zaman destek kaydı oluştururuzsunuz 2 gün sonra arızanız giderilmiştir diye mesaj gelir değişen bişey olmaz, yeniden açarsınız aynı şekilde cevap gelir. böyle kısır bi döngüye girer, netspeedde müşteri temsilcisine bağlanırsınız 2-3 dakika içinde istediğiniz değerlere hattınızı sabitlerler.
  • Aslında TurkNet'tede kampanyanın ilk zamanları aynen böyleydi. Telefonla birkaç dakikada ayarlanıyordu. Hatta ben müşteri tems. chat yoluyla yazışarak bile ayarlattığım oldu. Aynı andada hızım istediğim değere ayarlanmıştı. Ne olduysa çağrı merkezini iptal ettiklerinde oldu. İşler sarpa sardı, kalite çok düştü. Bazıları değişen birşey yok yine aynı falan diyor ama kesinlikle aynı değil. TurkNet hiç iyi yapmadı. Zaten bende iptal edip çıktım. Umarım netspeed de aynı hatalar düşmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN 15 Aydır turknetliyim eski abone olduğum için 76 mbps vdsl kullanıyorum çokda memnunum 1-2 defa sorun yasadım ama online işlemlerden kayıt açtım 1 gün sonra sorun çözüldü tabsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.