Şimdi Ara

Turknet Modem Buluşmuyor VDSL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
14.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, ekiplerimizden gelen bilgide 07.05.2021 tarihinde bağlı bulunduğunuz santralde iyileştirme çalışmaları nedeniyle bölgenizde internet erişim sorunu yaşanmıştır. Sorunu tespit ederek ekiplerimiz müdahalede bulunmuştur. Tekrar sorun yaşamanız durumunda benimle tekrar iletişime geçebilir misiniz?
  • Bıktım artık şu çözümsüzlükten ilgisizlikten sorumluluk alınmasından,
    Hattım sürekli görseldeki gibi kopuyor Türknet e şikayetimi bildirdiğimde saha ekipleriyle görüşüyor saha ekibi sorun yok diyor sonra internet gelmiyor talebim devam ediyor defalarca bir haftaya varana kadar böyle sürüyor sonrasında türktelekomdan gelen bilgiye göre binaya internet geliyor ama ev tesisatında sorun olduğuna dair ama ben zorlayınca farklı mecralardan tesisatımda olan sorun gideriliyor ve sorunsuz şekilde internete giriyorum yeni olan evimde yeni tesisat varken bu kopma nasıl oluyor ve sorum varsa internetimi sorunsuz şekilde normal zamanda nasıl kullanıyorum. 1 yıl oldu sürekli internetim ayda bir minimum 1 hafta boyunca kesilir sonra geri gelir 95 TL almaya gelince sorgusuz alınıyor ama ben ayın 3 haftası en fazla internet kullanıyorum çoğu zaman.

Yine mi destek talebi oluşturayım çözümü olmayan paradoks a yeniden giremem ya ulaşın sorunumu tamamen çözün yada sulh içinde ayrılalım.
    Turknet Modem Buluşmuyor VDSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezlov62 -- 11 Eylül 2021; 1:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezlov62 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorunun kontrol edilmesi için saha ekiplerine bilgi verdik ve aynı sorunun tekrar yaşanmaması için ankastre kutusuna kadar sağlama alarak size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

aynı sorunu yaşıyorum. özelden mesaj attım ilgilenirseniz sevinirim.

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümü için takibimiz devam ediyor. Altyapı kaynaklı bir sorun tespit edildi, saha ekiplerine bilgi verdik. En hızlı şekilde çözümleyerek gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Süre nedir ne zaman çözülecek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Destek kaydınız 13.12.2021' de açılmış ve çalışmalar çözüm süresi içerisinde devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.