Hocam sizde düzelme oldu mu ? 2 haftadır kanser oldum. Buradaki değerler ile benim aldığım değerler birbirini tutmuyor , neden acaba dedim : VAE altyapısında olanların ping değerlerine müdahale edemiyoruz dediler. 2 yıl önce Telekom altyapısındayken daha iyi ping değeri aldığımı ekran görüntüleriyle attım ; yanıt vermeden başka sorularımı yanıtlamaya çalışıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `1mprosibble' -- 22 Ağustos 2021; 21:14:9 > |
Turknet Muğla Gateway sorunu 2 (3. sayfa)
-
-
Merhaba, konu linki ile birlikte destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-358424EDC -- 16 Ekim 2021; 12:11:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gateway gecikmesi şimdi de +30 ms oldu. Suçu IPV6 bağlantıya attılar. İptal edip başka operatöre geçeyim diyorum , hepsi birbirinin laciverti. Telekom daha ilk hopta 320 ms gecikme veriyor.
sonu 11 ile biten ip ile bağlantım Telekom üzerinden 8 ms ile taşınıyordu. Kendi omurgalarını aktif ettikten sonra iyileşmesi gerekirken nedense daha da kötüleşti.
-
2022 yılı içinde Muğla'ya GigaFiber altyapısı döşenmeye başlanacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `1mprosibble' -- 28 Aralık 2021; 16:10:31 > -
Merhaba, evet 2022 için Muğla' nın bazı ilçe ve mahalleleri planlama içerisinde yer alıyor. -
Sonunda birilerinin Muğla'yı hatırlayıp yatırım yapması beni sevindirdi. 10 yıldan fazladır üvey evlat muamelesi görmek canımızı sıkıyordu :)
Menteşe , Bodrum , Marmaris ve Fethiye altyapı planlaması için garanti ilçeler olduğunu varsayıyorum. Peki diğer ilçelere de gelecek mi / gelecekse ne kadar süre içinde gelir ?
-
Eger db guncel ise benim adrese false donuyor :/
-
Fethiye'de otogardan Metro AVM'ye kadar kazıp beyaz silindir rögar kapakları koymuşlar. Belki büyükşehir kendi hattını çekmiştir demiştim ama hala telekomdan hizmet alıyorlar. Hattı superonline da çekmiş olabilir bilemiyorum.
Fiber hattın havadan geçirilmesine belediyeler arıza çıkarmaya başlamışlar. Birkaç yerde buna benzer şeyler görmüştüm. Doğru olup olmadığını öğrenebileceğimiz bir yer de yok
-
Merhaba, Fethiye ve Marmaris planlamada yer alıyor ancak diğer bölgeler için henüz planlama yapılmadı. Talep olarak il, ilçe ve mahalle bilgisi iletirseniz ekipler ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilçe ve mahalle bilgisi paylaşır mısınız? -
Ortaca Karaburun Mahallesi
-
Bölgeniz planlama listesinde henüz yer almıyor. Talep olarak ekiplere bilgi vereceğim. -
İşinize gelmeyince bütün konuları böyle kapatıyor musunuz ? Daha cevabımı yazamadan konu kilitlenmiş.
Hesabımı silerseniz de silin artık , pek bir önemi kalmadı.
-
Merhaba, özel mesaj kanalı açık bırakılarak konu kapatılmıştır. -
Klasik TÜRKNET.
Deveye sormuşlar neren eğri devede demiş ki nerem doğru ki misali.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X