Şimdi Ara

türknet nasıl bir firma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
144.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet den bir bayan aradı ve telefona konuşmadığınızdan çok para ödüyorsunuz bize geçin dedi birazda laf kalabalığı yaparak bende dalgınlığımdan tamam geçin dedim,ertesi gün kimlik fotokopisi için eve geleceğiz hangi saat müsaitsiniz deyince jeton düştü ve siz türktlekom değilmisiniz deyince hayır demiyorlar türknetiz diyorlar ve telefonu kapadım.tarifeleri cazip ayda 500 dakika sabit 26lira ,sizce bir sorun çıkarmı abonelik iptali gibi
    Edit: Şimdi baktım telefonu kapatmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 15 Ekim 2011; 12:22:38 >
  • Turknete geçmek isteyenler aman ha sakınnn. 5-6 kez düşünün. ben o hatayı yaptım 1 kere. kısaca anlatayım;

ADSL den bahsederek satır arasında çaktırmadan telefon abonesi de yapıyorlar sonrasında telefon faturanız 3 kat fazla geliyor. Üstüne üstlük Turktelekoma da yine ayda 17 TL sabit ücret ödüyorsunuz. Kapatmak istiyorsunuz o da dert; fax istiyorlar gönderiyorsunuz faxı almadık ayaklarına yatıyorlar 3-4 kez fax gönderiyorsunuz. Sonunda kapatıyorsunuz bir bakıyorsunuz 150 TL lik bir fatura daha CAYMA BEDELİ adı altında haraç istiyorlar. (sakın ödemeyin yasal değil, tuttuğundan alıyorlar, icraya verirlerse itiraz edin)

işte başımdan gecen yaşanmış bir olar. Birde abone yaparlarken Turktelekom araplara satıldı falan diye milliyetçilik ayakları yapıyorlar. Turktelekomun yan köşesi olamazsın sen, en azından Turktelekom sizden 10 kat daha dürüst.

sikayetvarcom da bu firmanın üçkağıtçılığı hakkında bolca döküman var okuyup faydalanabilirsiniz.

Ben yandım başkası yanmasın. Herkese turknetsiz günler.

• abone yaparken zaten yeni abonelikten bahsetmiyorlar sanki ayrı bir tarife gibi behsediliyor tamamen üçkağıtçılık kimlik fotokopisi için 2gün kadara araryıp durdular.
  • arkadaşlar internet firmalarında cesitli kampanyalar var ama turknette bir kampanya var 59 tl gunun her saatınde sınırsız görüşmede var pakette bu paketi kullanan varmı bilgi ala bilirmıyım bu pakete geçiş yapacağım kampanya detayları turnet heryone 59 tlvar bilgi vere bilirmısınız
  • Yaklaşık 2 yıl önce tarife değişikliği sanarak turknete geçti. Hayatımın hatasını yapmışım. Bunların işi malı satana kadar iğrenç berbat haram olsun aldıkları paralar.

SAKIIIIIIN Turk net tten uzak durun....
  • Arkadaşlar bu Türk net den aradılar ama telefonda hiç türknet den bahsetmediler sanki TTNET e ait gibi konuşdular bende tamam dedim daha sonra 2-3 kere daha aramışlar ve anneme imzalatmak için gelmişler annemde pek anlamaadıgı için imzalamış. Bizimkini birde telefon faturası ve internet tek faatura yapmıslar 59.90 TL sizce güvenmelimiyim bana biraz yardımcı olun lütfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac000 -- 17 Haziran 2013; 17:36:48 >
  • Beyler, bu lavuk firma babamı aramış, babam da söylemiyor hiçbir şey sağolsun kendisi çok anlıyor ya. Dün akşam bi çocuk aradı ev telefonunu, benim de hiçbir şeyden haberim yok ben de açtım. Babamı sordu önce yalan attım burada değil kim arıyor dedim .TürkNet, babanızla görüşmüştük imza almaya geldim evrakları getirdim kendisi ne zaman gelir aşağıda bekliyorum dedi. İndim aşağıya ama halen daha anlamıyorum ne olduğunu. Babama dedim internetle ne işin var falan onu da çağırdım aşağıya.Babamın internetle işi olmaz zaten. Zaten şu an internet bağlı değil evde kapattırmıştım. Türktelekom'a ödediğimiz telefon faturalardan bahsederek aklını çelmişler. çocuk da güzel güzel anlatıyor ama sabırsızca. Elinde sözleşme. 2 adet tarife vardı zaten 6 gb kotalı internet+telefon görüşmesi 39 tl sınırsız internet ise 55 mi 59 muydu öyle bir şeydi. 24 Ay taahüt eğer taahhütten cayarsak 36 tl ödüyoruz ceza hesabı.E tabi taahhütten doğan tüm indirimleri de alıyorlar bu genel bir şey. Sözleşmeyi dışarda ayaküstü okuyamadım ama şöyle bir baktım. İmzaladık. Yerini sorduk Gayrettepe'de binamız dedi. Onay için babamı arayacaklarmış. Daha önceden haber vermiş olsaydı babam araştırır bakardım. Şimdi görüyorum ki sorunlarıyla insan boğan bir firmaymış burada okuduklarıma bakarsam. Zaten Ciddi bir firma olsa başka bir firmayı kötüleyerek üste çıkmaya çalışmaz, başka bir firma gibi kendini gösterip hissettirip güven kazanıp insanların dalgınlığından faydalanmaya çalışmaz. Babamı aradım telefonla şimdi. Dedim onaylamak için seni aradılar mı diye. Henüz aramamışlar. Dedim sakin onaylama. Dur en azından 1 ay deneyelim diyor Neyse akşama konuşurum. Sözleşmeye bi daha göz gezdirdiğimde 7 gün içinde sözleşmeden vazgeçebildiğimizi yazıyordu. Akşamgidince başından sonuna okuyacağım.Bakalım neye imza atmışız. Durduk yere başa bela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Temmuz 2013; 11:37:09 >

• BUYURUN SİZE TURKNET ADSL MACERAM.

Daha öncesinden TTNet, Superonline ve Smile servis sağlayıcıları hakkında tecrübelerim olmuştu. Bunlar arasından sadece superonline'e tercih ederim, fakat diğer ikisinden yeminli olarak uzak durmaya kararlıyım. Nitekim Smile de müşterilerini küstürdü iflas etti gitti. Neyse gelelim Turknet'e. Bunlar hakkında internet forumlarında hem çok kötü hem de iyi yorumlar var, ben de inşallah sıkıntı olmaz deyip aylık 60 TL'ye sınırsız internet ve 3000 dakika telefon görüşme hakkı veren TAM İLETİŞİM PAKETİ'ne abone olmak için 6 hafta önce telefonla kendilerine başvurdum.

Sözleşme ve evraklar kargo ile geldi doldurduk ve yine kargo ile geri gönderdik. Eksik var diye bizi aradılar ve ancak 1 hafta sonra tekrar kargo ile evrak geldi gitti ve bu arada 2 hafta geçmiş oldu.

Telefonum Turk Telekom'da olduğu için numaramın Turknete taşınması için biraz zaman geçmesi gerekiyormuş fakat normalde hepsi 2 haftada bitecek olan bir işlem için evrakların tamamlanması tam 2 hafta sürmüştü. Şimdi bekliyoruz.

3 hafta oldu.. tık yok.,

4 hafta oldu... tık yok. Arıyorum Turknet müşteri hizmetlerini, ne zaman bitecek işlemler... Aldığım cevap "en kısa zamanda".... bu en kısa zamanı al ekmeğine sür.. ne yapayım, bana somut zaman lazımdı. Neyse beklemeye devam.

5 haftada yine arayan soran yok, aradım müşteri hizmetlerini dedim ki "bugün perşembe ve 5 haftadır bekliyorum. Eğer önümüzdeki Salı'ya kadar bağlantı gerçekleşmezse abonelikten cayıyorum ve sözleşmeyi iptal ediyorum, ona göre hazırlığınızı yapın.

Salı günü geliyor çatıyor, yine arıyorum yine aldığım cevap "en kısa zaman" olunca o durumda hadi iptal ediyoruz diyorum. Aynı gün aynı talebi bir de sistemleri üzerinden iptal emaili şeklinde gönderiyorum.

2 gün sonra Perşembe günü Superonline gidip abonelik başvurusu yapıyorum ve Türk Telekomdaki telefon hattım boşta diyorum, ona bağlantı yapabilirsiniz diyorum.

Cuma günü oluyor ve kendilerini bıraktığımı gören Türknet ADSL aboneliğini başlatıyor ve Telefon hattımı kendilerine geçiriyor. Bu firma da para etmez diye kararımı verdiğimden onlardan kurtulmak istiyorum, fakat beni artık kendilerine kilitlediler.

Şimdi Telefon hattımın geri gelmesi için uğraşıyorum.

Türknet'in bana karşı davranışını beğenmediğimden onlarla 2 yıllık taahhüde girmem bundan sonra.

Bence hiç bulaşmayın bu firmaya müşteri hizmetleri aynen TTNET'teki gibi kalitesiz. Sizin işinizi değil, anca kendi işlerini görebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZ -- 19 Temmuz 2013; 19:04:16 >

• kusursuz bir firma yok arkadaşlar..herkesin tercih sebebi farklıdır benim tercih sebebim de turknetten almış olduğum yüksek memnuniyet..tabiki sorunlar olacaktır kusursuz firma olmadığı gibi şikayet var com da baktığınız zaman hakkında şikayet olmayan firma yok..demek ki kusursuz firma yoktur..
  • son yorum iyidi.
    ttnet deyim 63 tl netlimitsiz 22 tl turk telekom 100 dk toplam 85 tl civarı her ay sabit fatura ödüyorum.türk net limitsiz internet ve 12 ay boyunca 3000 dk her yone daha sonrakı 12 ay aksam 7 sabah 7 3000 dk toplam fiyat 60 tl.bana uygun geldi ama firma nasıldır bilgim yok sıkıntı çekermiyim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Beyler, bu lavuk firma babamı aramış, babam da söylemiyor hiçbir şey sağolsun kendisi çok anlıyor ya. Dün akşam bi çocuk aradı ev telefonunu, benim de hiçbir şeyden haberim yok ben de açtım. Babamı sordu önce yalan attım burada değil kim arıyor dedim .TürkNet, babanızla görüşmüştük imza almaya geldim evrakları getirdim kendisi ne zaman gelir aşağıda bekliyorum dedi. İndim aşağıya ama halen daha anlamıyorum ne olduğunu. Babama dedim internetle ne işin var falan onu da çağırdım aşağıya.Babamın internetle işi olmaz zaten. Zaten şu an internet bağlı değil evde kapattırmıştım. Türktelekom'a ödediğimiz telefon faturalardan bahsederek aklını çelmişler. çocuk da güzel güzel anlatıyor ama sabırsızca. Elinde sözleşme. 2 adet tarife vardı zaten 6 gb kotalı internet+telefon görüşmesi 39 tl sınırsız internet ise 55 mi 59 muydu öyle bir şeydi. 24 Ay taahüt eğer taahhütten cayarsak 36 tl ödüyoruz ceza hesabı.E tabi taahhütten doğan tüm indirimleri de alıyorlar bu genel bir şey. Sözleşmeyi dışarda ayaküstü okuyamadım ama şöyle bir baktım. İmzaladık. Yerini sorduk Gayrettepe'de binamız dedi. Onay için babamı arayacaklarmış. Daha önceden haber vermiş olsaydı babam araştırır bakardım. Şimdi görüyorum ki sorunlarıyla insan boğan bir firmaymış burada okuduklarıma bakarsam. Zaten Ciddi bir firma olsa başka bir firmayı kötüleyerek üste çıkmaya çalışmaz, başka bir firma gibi kendini gösterip hissettirip güven kazanıp insanların dalgınlığından faydalanmaya çalışmaz. Babamı aradım telefonla şimdi. Dedim onaylamak için seni aradılar mı diye. Henüz aramamışlar. Dedim sakin onaylama. Dur en azından 1 ay deneyelim diyor Neyse akşama konuşurum. Sözleşmeye bi daha göz gezdirdiğimde 7 gün içinde sözleşmeden vazgeçebildiğimizi yazıyordu. Akşamgidince başından sonuna okuyacağım.Bakalım neye imza atmışız. Durduk yere başa bela.

Benzer durum 2010 senesinde babamın başına geldi. İkna ederek babamı abone yapmışlar. 2 sene kullandık, faturalar hep sıkıntılıydı.

En sonunda babamdan vekalet aldım, gidip aboneliği iptal ettirip telefonları Türk Telekom'a geçirdim.

Evet Turk Net'i merkezi gayrettepe'de ben gittiğim için biliyorum. Ayrıca 2008-2009 civarı Turk.Net ekonomik sıkıntıya düşünce Sbancı holding Turk.Net'i aldı. Halen Sabancı Holding kuruluşudur.

Bu tip şirketler genelde Gayrettepe Türk Telekom'a yakın yerler olan Mecidiyeköy-Gülbağ, Esentepe, Gayrettepe, Fulya civarında oluyorlar. Türk Telekom'un Avrupa ve anadolu yakalarında pek türk telekom olmasına rağmen İstanbul merkezi Gayrettepe Türk Telekom'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 4 Aralık 2013; 12:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Beyler, bu lavuk firma babamı aramış, babam da söylemiyor hiçbir şey sağolsun kendisi çok anlıyor ya. Dün akşam bi çocuk aradı ev telefonunu, benim de hiçbir şeyden haberim yok ben de açtım. Babamı sordu önce yalan attım burada değil kim arıyor dedim .TürkNet, babanızla görüşmüştük imza almaya geldim evrakları getirdim kendisi ne zaman gelir aşağıda bekliyorum dedi. İndim aşağıya ama halen daha anlamıyorum ne olduğunu. Babama dedim internetle ne işin var falan onu da çağırdım aşağıya.Babamın internetle işi olmaz zaten. Zaten şu an internet bağlı değil evde kapattırmıştım. Türktelekom'a ödediğimiz telefon faturalardan bahsederek aklını çelmişler. çocuk da güzel güzel anlatıyor ama sabırsızca. Elinde sözleşme. 2 adet tarife vardı zaten 6 gb kotalı internet+telefon görüşmesi 39 tl sınırsız internet ise 55 mi 59 muydu öyle bir şeydi. 24 Ay taahüt eğer taahhütten cayarsak 36 tl ödüyoruz ceza hesabı.E tabi taahhütten doğan tüm indirimleri de alıyorlar bu genel bir şey. Sözleşmeyi dışarda ayaküstü okuyamadım ama şöyle bir baktım. İmzaladık. Yerini sorduk Gayrettepe'de binamız dedi. Onay için babamı arayacaklarmış. Daha önceden haber vermiş olsaydı babam araştırır bakardım. Şimdi görüyorum ki sorunlarıyla insan boğan bir firmaymış burada okuduklarıma bakarsam. Zaten Ciddi bir firma olsa başka bir firmayı kötüleyerek üste çıkmaya çalışmaz, başka bir firma gibi kendini gösterip hissettirip güven kazanıp insanların dalgınlığından faydalanmaya çalışmaz. Babamı aradım telefonla şimdi. Dedim onaylamak için seni aradılar mı diye. Henüz aramamışlar. Dedim sakin onaylama. Dur en azından 1 ay deneyelim diyor Neyse akşama konuşurum. Sözleşmeye bi daha göz gezdirdiğimde 7 gün içinde sözleşmeden vazgeçebildiğimizi yazıyordu. Akşamgidince başından sonuna okuyacağım.Bakalım neye imza atmışız. Durduk yere başa bela.

Benzer durum 2010 senesinde babamın başına geldi. İkna ederek babamı abone yapmışlar. 2 sene kullandık, faturalar hep sıkıntılıydı.

En sonunda babamdan vekalet aldım, gidip aboneliği iptal ettirip telefonları Türk Telekom'a geçirdim.

Evet Turk Net'i merkezi gayrettepe'de ben gittiğim için biliyorum. Ayrıca 2008-2009 civarı Turk.Net ekonomik sıkıntıya düşünce Sbancı holding Turk.Net'i aldı. Halen Sabancı Holding kuruluşudur.

Bu tip şirketler genelde Gayrettepe Türk Telekom'a yakın yerler olan Mecidiyeköy-Gülbağ, Esentepe, Gayrettepe, Fulya civarında oluyorlar. Türk Telekom'un Avrupa ve anadolu yakalarında pek türk telekom olmasına rağmen İstanbul merkezi Gayrettepe Türk Telekom'dur.

Biz de kullanıyoruz aynen sıkıntı var faturalarda. Hadi 6 gb kotayı geçiyoruz ister istemez de. Cep telefonlarını aramak ekstra ücrete giriyor, 118 80 falan zaten ekstra ücret. Pek de bir şey farketmiyor hani. Ama sınırsız internet seçeneği varken fena değil. Neticede öteki türlü ttnet'e 63 tl ödeniyor ki Ocak'ta zam gelecek 68 tl mi ne olacak bir de üstüne telefon biniyor 85 tl hatta şimdiki 5 tl zam ile 90 tl ayda giderin oluyor.

Faturalandırırken internet kota aşımı, cep telefonu aranması, 11880 gibi hizmetlerin aranması gibi ekstra ücretlendirmeler bir sonraki ayın faturasına yansıyor anladığım kadarıyla. Mantıklı aslında çünkü senden alacağı sabit ücreti o ay içinde alıyor ancak senin ekstra ücretlik bir hizmet alacağın belirsiz o yüzden bir sonraki aya yansıtılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Aralık 2013; 14:43:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bilmiyorum imza attık gittiler hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

İkinci hatamı yapıp Turknet'e abone oldum ilk hatam da digitürk 'e abone olmaktı.
    Vaatleri ile yerine getirdikleri arasında uçurum var.Geçmek isteyen varsa iki kez hatta üç kez düşünsün...

Neden memnun kalmadınız ?
  • Bu firma hakkında son yorumları okursak güzel olur
  • Evet arkadaşlar güncel yorumlar alabilir miyiz. Su anda internet+telefon+3000 dk lik pakete 24 ay taahhüt karşılığı 49 TL istiyorlar. Ben almayı düşünüyorum siz ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mssanli M kullanıcısına yanıt
    ben geçtim bugün aktif oldu garip şekilde acayip memnunum fiyat konusunda rakipsizler zaten 15 mbit görüyorum ping değerlerimde 7-9 arası önceden 80 den aşağı düşmüyordu tuhaf gerçekten
  • valla aradaş bende turknet alıyım dedim sözleşmeyi imzaladım .Amabende telefon hattı yok onuda sordum turk nete biz baglıcagız herşeyi biz yapıcaz dedler beklıyıp görücez ha internetde yorumları görünce bır an tırsdım ama bakalım:)))
  • Aylik her yone 1000dkli 16ya kadar sinirsiz, 50gb akkli tarifesi aylik 60 tl civari 24 aylik taahhutle. Benim merak ettigim konu ise internetle ilgili degil de telefonla ilgili kismi. Turk telekomdan falan fatura cikar mi ekstra, aylik 1000dkdan fazla gorusulmedigi muddetce 60tlden fazla fatura cikma ihtimali var mi(tabi her numara dahil degil onu biliyorum). Aylik her yone 1000dkyi 20 tl(Dezavantaji sabit telefon olmasi) saysam 40 tl gibi bir rakama 16ya kadar limitsiz internet aliniyor. TR sartlatinda fena degil gibi. Bu kampanyanin sozlesmesini tamamen okuyan varsa aciklayici bilgi verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam valla ben muracat etmiştim 5 gun sonra telefon hattımıda cekıp internet şifremıde yoladılar.paşalar gibi girıyrum 49.99 a sınırsız 50 akk var sanırım
    ama ttnetden gıreken 400 le dosya cekerken şimdi 900 le dosya cekıyorum .5 gunde baglandı kopmuyorda .ben cok memnunum ttnetden hız testi yaptım 1300 cıktı:)))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.